Pihabongaus 2013 !


Siemenkakku on valmiina jääkaapissa. Kaupan talisiemenpalloja on 4 kappaletta. Kauralyhde on vielä huomenna hankinnassa. Kameran akku on ladattu. Paras päivä tarkkailla lintuja täällä Hämeenlinnan seudulla on varmaan lauantai, sillä sunnuntaiksi on luvattu lumisateita. Olisin toivonut kaunista auringonpaistetta kun sellaisesta on lähes viikko nautittu, vaan tietty juuri  nyt säätila muuttui.

Hyvää Viikonloppua ja Pihabongausta !

Kommentit

Sirpa sanoi…
Hyviä kuvakulmia pihabongaukseen sinullekin!
Häivähdys sanoi…
Kiitos muistutuksesta :)
Tiitsa sanoi…
Valmiina ollaan. Ostin pakastettua ihraa/silavaa mitä se nyt on ja vuolin siitä ohuita lastuja. Ovat tuolla jääkaapissa odottamassa.
Pilvistä säätä luvassa, mutta ei onneksi pakkasta, joten Lykkyä tykö =DD
Tarja sanoi…
Tuohon Pihabongaukseen olen koko viikon tähdännyt. Yrittänyt houkutella pihaan lintusia, mutta nyt taitaa käydä niin, että nuo urpot ovat karkoittaneet kaikki muut. Niitä tulee koko ajan lisää, on siis viidakkoradio kajahdellut urpojen joukossa.
Hyvät bongaukset;)
Suvikummun Marja sanoi…

Me Viirun kanssa myös valmistauduttiin bongaukseen ja käytiin tänään täyttämässä taas ruoka-automaatit ja uuden talipötkylänkin laitoin.
Jos ne pyrstötiaiset nyt tulisivat.....
Saila sanoi…
Kiitos, samoin sinulle! Täytyypä tutkia mitä omalta pihalta löytyy. Latasin jo varmuuden vuoksi tänään lintulaudat piukkaan herkkusiemeniä ja pähkinöitä.
Juliana sanoi…
Beautiful birds!
Have a great weekend!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject
Pierre BOYER sanoi…
Enjoy your day...

Pierre
Pirkkoinkeri sanoi…
Hyvin olet varustautunut bongaukseen. Toivotaan, että lintuja on paljon liikkeellä.