Onnen ongintaa!

Kerronpa ensin aamusta. Päätin lähteä erittäin ajoissa töihin, jo klo 7.15. Auton avaimia ei vaan löydy. Soitan miehelle, joka jo siinä vaiheessa toisella paikkakunnalla. No, hänen taskussaan ovat! Vara-avaimia etsimään. Niistä on paristo kaputt ja  oven lukko on ihan jäässä. Hiustenkuivain puhaltamaan. Ei tehoa. Kohta kuuluu poks´, savua ilmaan ja masiina sammuu.

Onneksi mun vanha auto taas pelastaa. Se tosin ei ollut lämmityksessä ja pakkasta -17 C. Ikkunoita skrapaamaan vauhdilla. Pari tytärtä pitää heittää kahteen eri kouluun. Lukiolainen on kunnolla kipeä, mutta tahtoo kahden kokeen vuoksi paikalle. Lisäksi hän on jo ollut sallitut kolme päivää poissa. Pitäisi mennä lääkärille tahtomaan todistusta. No, ei ole lääkäriaikaa! Joten ei ole todistusta!!

 No, kilsan päässä kotoa huomaan, että unohtui lämmitysjohto matkasta. Vanha kärry ei ehkä lähde liikenteeseen iltapäivästä, jos ei oo lämmityksessä, en uskalla ottaa riskiä, vaan pikavisiitti vielä kotipihalle. Onneksi lähdin ajoissa. Töissä maistui oksennus suussa ja päässä humisi! Liian paljon epävarmuutta ja ongelmia yhteen aamuun! Ei kiva.

Yöllä klo 2 heräsin siihen kun tytär joi kuumaa mehua keittiössä ja yski. Annoin lääkkeitä ja yritin nukahtaa. Tunti siinä meni pyöriessä. Tämä päivä ei tosiaankaan mennyt putkeen. Lisäksi oli pari muutakin juttua, mutta olkoon, niistä en jaksa edes kirjoittaa. Mä alan onnen ongintaan nyt! :)

Kommentit

Tiitsa sanoi…
No on sinulla ollut aamu, mutta onneksi sentään taisi päivä mennä jotakuinkin hyvin. Liika on aina liikaa ja minä ainakin sotken kyllä asioita jos hommat menee liian hankaliksi ja paineet kasvaa.
Lepää nyt ja toivottavasti onginta tuo runsaan saaliin ;)
Harry Kalenius sanoi…
Onpa ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Laita ensi kerralla kuumaa vettä muovipussiin ja sillä sulattelet. Toimii ihan parinminsan sulattelulla. Kireitä siimoja:))
Pierre BOYER sanoi…
Keep home and warm !
Best regards,

Pierre
Tillariina sanoi…
Harry, pidetään vinkki mielessä! :) Kiitti!
Saraheinä sanoi…
No jopa kasautui vastoinkäymisiä yhdelle aamulle. Toivottavasti huominen on parempi!
Matkatar sanoi…
Hurjia vastoinkäymisiä yhdelle aamulle, minä olisin jo ihan paniikissa ja rauhaton loppupäivän! Onnea matkaan loppuviikolle!
JPK sanoi…
No on ollut, sanosinko monipuolinen päivä! Murphyn lakihan siinä toteutuu, eli jos joku voi mennä pieleen se menee pieleen. Katsoin ensin että mandoliinimies pakkasessa, mutta olikin onnen onkija! Voimia sinne! ja paranemista!
orvokki sanoi…
Voi reppanaa. Mutta hyvä puoli tuossa kaaoksessa oli se, että nyt ne on takana päin, ja todennäköisesti: -"salama ei iske samaan paikkaan uudestaan"- Tätä soveltaen sinun tapaukseen. Eli nyt ihan syvään hengitys ja - ja lepo.
Autotta on kamala olla, mutta sen kanssa tulee (usein) kaikenlaisia "hauskoja" sattumuksia.
Askartelin itte sanoi…
Pikkusen liikaa yhele aamule vastoinkäymisiä. Mutta onneksi niistä hyvin selvisit. Parempaa torstaita sinulle:)
Laura sanoi…
Kaikki myötätuntoni sinulle! Olisikohan Murphyn laki päättänyt testata sinua : )
Pasi Lepola sanoi…
On se kumma, kuinka ongelmat aina tuppaa kasaantumaan. Kasaantuisipa joskus se hyvä tuurikin samalla tavalla! Mukava pikku potretti.