Kuvia asuinalueelta


Nämä kuvat on otettu torstaina mun "köpöttely" reissulta. Kaupunki on istuttanut tämän kadun varteen vaahteroita. Vastakkaisella kadulla on pihlajia. Molemmissa kaunis syysväritys.


Naapurikadulla on oli kivasti havuja lehtipuiden ja -pensaiden välissä. Talvisin mä kävelen tästä usein pikkulintujen näkemisen toivossa, sillä tälläkin kadulla on lintujen ruokintaa jonkin verran.


Tänään on aika pilvistä ja tuulee ihan hurjasti. Taidan pysyä sisällä. Huomenna toivon mukaan pitkälle kuvausreissulle.


Vaahteranlehtiä näkee kyllä hehkuvissa väreissä. Kohta ne ovat kaikki maassa ja ruskeaa mössöä, siis nautitaan ennen sitä!
Mikäs pensas tämä on ? Se kasvoi marja-aroniapensaiden välissä yhdessä pihassa.

Nyt taitaa olla päikkäreiden aika.

P.S. Olen nyt sen verran kauan käyttänyt uutta kamerahihnaa "BlackRapid", että voin kyllä suositella sitä. Ei ole enää niskasärkyä ja kuvaus on muutoinkin sujuvampaa. Ainoa huono puoli on, että metallinen kiinnitysruuvi koukkuineen pitää ääntä. Lintukuvauksessa esimerkiksi, se ei oo hyvä juttu. Paitsi osaan nyt pitää hihnaa paremmin tiukassa otteessa, jolloin se ei enää kilise niin paljon.

Kommentit

Harakka sanoi…
Kyllä syksyn värit on niin kauniita. Alemmassa postauksessasi suuria palloja sulla siellä näkyi menevänkin taivaalla, hui, en uskaltaisi kyllä sinne mennä ja on siellä kylmäkin varmaan!
Upeaa väriloistoa!!! Kirjoitin tuonne iskiaspostaukseesi piiiitkän kommentin, mutta eipä tämä hyväksynyt sitä. Yhteenaikaan kopsasin pitkät kommentit ensin hiireen katoamisen varalta, mutta nyt en muistanut. Mutta toivottavasti kankkusi rentoutuu. venytä lujasti ;)
Eija sanoi…
Ihanan herkulliset värit taas. Kauniita ja kuvauksellisia syyspäiviä sinulle!