Sadepäivän ilo!


Käytiin aamupäivällä ruokakaupoilla, mutta tarttui sieltä tällaiset putelitkin mukaan. Kimalluskynsilakkaa kolmessa värissä. Kun odottelin ruuan valmistumista, viilasin kynnet ja laitoin tuota vasemmanpuoleista lakkaa kynsiin. Tämä kynsilakka on kuivuttuaan karheaa kun hiekkapapru, joten en tiedä miten nailonit saisi ehjänä jalkaan? Ainakin saisi olla ekstravarovainen. Taitaa olla joskus kesällä kun olen kynsien kanssa puleerannut viimeksi. Vielä viime viikolla minulla oli aika pitkät kynnet, mutta sitten meni yksi poikki, joten tasoitin töissä paperisaksilla loputkin. Kädet ovat kuivat ja ryppyisen näköiset. En tiedä miksi mä en käsiä noteeraa talvella ollenkaan noin niinkö kauneutuksen kannalta.

Vettä sataa melko runsaasti. Ulos ei oo kameran kanssa menemistä, eikä ehkä muutenkaan. Todella pimeääkin on. Toivon mukaan huomenna parempi keli tai sitten menee kyllä sisäkuviksi. Tosin eivät nekään onnistu näin hämärissä.

Kommentit

Sirpa sanoi…
Kaunista väriterapiaa tähän harmaaseen päivään!
Seija Torpström sanoi…
Ihkuja kynsilakkavärejä ♥
Harmaata on ja alkoi sataa tuossa iltapäivällä, ankeaa ulkona.
Sisällä minullakin aika hämärää kukat peittää ikkunat melkein :D
Harakka sanoi…
Kivan värisiä kynsilakkoja olet ostanut, jotka tuovat syksyn ruskan mieleen ja kesänkin kukat.
On se nyt harmaata ja vettä sataa täälläkin kaatamalla, tai on satanut melkein koko päivän.
Pimeetä on ollut aamusta asti.
Mutta eikö nyt vaihdeta kellot taaksepäin, niin on vähän kauemman illalla valoista, sitten kun vaan vesisade lakkaa.
Mutta nyt on syksyn pimeintä aikaa...pian se kuitenkin taas valostuu, kun lumi tulee niin heti on jo kirkkaampaa ja mielikin virkistyy valon myötä!
Hyvää lauantaita sulle!
Tiitsa sanoi…
Ajattele enää seitsemän viikkoa siihen kun päivät taas alkavat pidentyä. Tämä harmaa syksy jäänee hyvin lyhyeksi, kun on ollut kaunista näin pitkään.
Piristävää sunnuntaita sinulle.
Pessi sanoi…
Uuuu, mitkä värit! :) Hyvä, kun muistutit! Täytyykin tehdä kynsihuolto. Siis näille minun tooooosi näteille töppökynsille! ;-)
Äityli-Mummo sanoi…
Vähä niiku miu viime joulu kynnet, mut miul ol sitä lakkaa, mikä kuivuessaa halkeilee, päälle veji parit kerrokset kirkasta lakkaa, vähä jeesas Ja miehä en omista minkää valtakunna nailoneita, ainoastaa puuvillasii nilkkasukkii :D Kyl miullekii alkaa tää vessaje piisata, haluu muutama astee pakkase ja sopivast lunta!
Pieni Lintu sanoi…
Haluun kans jotain kimallusjutskaa! :)