Tilastohömppää!


Blogi ei täytä vuosia tms., mutta minulla on sellainen tunne, että nyt olisi jostain syystä mukava vähän kelata näitä bloggeritilastoja.

1.10.2013 klo 20.30 

Sivun näyttöjä 60 965
Julkaistut kommentit 6631 
Julkaistut tekstit  894
Lukijoita 152

Aloitin blogin maaliskuussa v. 2012. Aika on sujunut tosi sukkelaan. Jännitti kovasti tuleeko tänne lukijoita ollenkaan kun ei oo varsinaista topicia olemassa. Kiva on huomata, että kyllä porukkaa on vieraillut ja monet ovat muodostuneet blogikamuiksi. :) Vierailijoita tulee ympäri maailmaa, joskus ihmetyttää, miten löytävät tänne? Minä kun kirjoitan blogia ihan suomeksi. Aika "eksoottisiakin" maita on mukana, jos on luottaminen tilastohömppään...Meksiko, Etelä-Korea, Indonesia, Kiina...jne. Euroopan maista nyt tietty enimmäkseen, mutta onhan se jänskää, että joku katsoo mun kuvia tuolla jossain kaukana...Nettimaailma on ihmeellinen. Erityisesti haluan kiittää teitä, jotka olette jaksaneet kommentoida juttuja ja kuvia. Se on vähän kun saisi mieluista postia postilaatikkoon, tosin tällä kertaa kommenttilaatikkoon!

Mukavaa, valokuvauksellista lokakuuta!

Kommentit

Harakka sanoi…
Onnea vaan suurille luvuille ja monista vierailijoista.
Mutta sun blogisi on vaan mieluinen monelle. Sulla on paljon kauniita luontokuvia ja kivasti kerrottua.
Monet tykkää luonnosta, mikä on tosi hienoa.
Nytkin sulla on niin tosi kaunis kuva esillä!
Hyvää lokakuun alkua sulle!
Matkatar sanoi…
Nuo tilastot ovat mielenkiintoista seurattavaa omassakin blogissa. Se on tosiaan jännää nähdä mistä kaikkialta tullaan blogiin jne. Sinulla on kyllä kiva blogi, jatka vaan samaan malliin! Valokuvauksellista lokakuuta sinullekin!
R Hänninen sanoi…
Olen uusi lukijasi. Kuvasi ja juttusi ovat mukavia luettavia näin iltaisin. Odotan tätä omaa hetkeäni päästä lukemaan blogeja. Kiitos sinulle
Ciacy sanoi…
Onnea! Hienot lukemat. Suomeksi kirjoitat, mutta jotkut tààlà esim Italiassakin puhuvat suomea, joten mielellààn tulemme tànne sun sivulles hieman vierailemaan :D
Pasi Lepola sanoi…
Onneksi olkoon, kymppitonnit taas paukkuivat. Enää muutama tuhat ja olet ohittanut kävijöissä erään Lepolandian majakan, hui! Ahkeruus palkitaan! On ollut tosi mielenkiintoista seurata kuinka olet kehittynyt valokuvaajana tämän blogisi historian aikana. :)
Marru sanoi…
Mielellään täällä poikkeaa, joten jatka samaan tyyliin :D
Oikein mukavaa lokakuuta!
JPK sanoi…
Onneksi olkoon! Hienosti on blogi kasvanut ja kehittynyt. En yhtään ihmettele huikeita kävijämääriä. Näitä kuviasi/kuvatarinoitasi katselee aina mielellään. Kuvaamisen ja kirjoittamisen iloa edelleen!