Ei kuvia, vaikka mitä tekisi...


Kävin tunnin päiväkävelyllä tänään. Piposta piti kiinni pitää, hirveä tuuli! Kuva on viime viikonlopulta. Nyt ei näkynyt lintuja missään. Pari oravaa, mutta vain toinen suostui hetkeksi kuvattavaksi. Kyllä nyt alkaa olla jo toppatakkikelit. Hirsimäen linnut tykkää poseerata pihlajissa ja sivuprofiilia on tarjolla usein! :) Syyslomaa odottelen kiihkeästi. Flunssa on yrittänyt kovasti iskeä, vaan vielä on se selätetty. Lauantaina tuli otettua paritkin päikkärit, jotain univelkaa kai olemassa.

Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Linnut ol varmaakii metsä suojas, ku nii mahottoma kovast tuulla nujus. Äiti pihal, keittiö ikkuna ees, iiisooo lehtikuus, mikä o katkastu noi kolme metri korkeuvest. Oksat viistää maata, lintulauvat, talipallot roikkuu oksist, kyl ol vilskettä, nahisteluu siivet levällää, pikkulintui iha mahottomast, enemmistö talitinttejä, tikkakii käi osasa ottamas :) Oravii ei nyt näkyny.
Matkatar sanoi…
Hrr, voin kuvitella jäätävän tuulen. Aina ei löydy kuvattavaa vaikka kuinka kantaisi kameraa. Toisina päivinä samalta reitiltä löytyy vaikka mitä.
Minulla oli parina yönä kurkku järkky kipeä mutta näyttäisi ettei sen kummempaa flunssaa tule.
Irma sanoi…
Nyt on ollut kyllä kylmää tuulta monena päivänä toppatakki on nyt hyvää pukea päälle Kaunis lintu kuva :)