Jee, jee järripeippo!


Ihan uusi lintu minulle ja samalla meidän pihan ruokinnalle. Kuvat on otettu aamuhämärissä, vettä tihkuu taivaalta ja siis keittiön ikkunan läpi kuvattu.


Arka lintu, mutta tosi mielenkiintoisen näköinen. hieno pystytukka ja mukavasti värejä löytyy. Reilut 12 tuntia tuli nukuttua elikkä nähtävästi oli univelkaa jonkin verran. 


Kommentit

Katinka sanoi…
Upeat kuvat jälleen! Lintu on minullekkin uusi tuttavuus. Nimen olen kuullut mutta en ole koskaan näitä elävänä nähnyt... tietääkseni =D. Ihanaa viikonloppua!
Äityli-Mummo sanoi…
Äiti pihal näit näkkyy paljo. Silmiähivelevä upeet kuvat, taustoje samettiset / sumuset värit, lintu sulautuu niihi oikei mainiost ! Komia o kuvasinitiaisestkii !
Daphnion sanoi…
En olekaan tainnut koskaan nähdä livenä kyseistä lintua. Komia kaveri. Eilen ihastelin omalla kotipihalla, kun tilhet tekivät paluun. Ne ovat niin upeita.
Minttuli sanoi…
Hienosti sait kuviin tämän kauniin linnun. Viime keväänä tuli pihallemme useita syömään, ensimmäisen kerran minäkin silloin tapasin.
Kuvauksellista viikonloppua!
Rautalintu sanoi…
Muutaman kerran on meillä vieraillut talviruokinnalla. Enhän minä osannut sitä tunnistaa. Piti ottaa kuva ja sitten etsiä nimi :)
Susanna sanoi…
Ihana vieras :-)
Matkatar sanoi…
Vau onnea uudesta bongauksesta! Hienot kuvat ikkunan läpi :D
Harakka sanoi…
Vautsi vau, todella upeat kuvat saitkin ikkunan läpi!
Järripeippo on täällä meilläkin harvinainen näky, mutta kaunis on, kun sen vaan saisi nähdä!
Kivoja lokakuisia päiviä sinne ja toivotaan, ettei se aurinko meitä kokonaan nyt hyljännyt!
Elmeri sanoi…
Kiitos tästä postauksesta, en olekaan ikinä nähnyt järripeippoa. Sillä on aika rokkihenkinen tukka <3. Kiva uusi tuttavuus :)