Linnut marjassa


Sitä onnentunnetta kun näin torstaina tilhiä asuinalueella! Varmaankin n. 30 linnun parvi. Se, joka on yrittänyt näitä lintuja kuvata, tietää hyvin, miten arkoja ne ovat lentämään pakosalle. Ei siihen tarvita kun ohiajava auto tai yksi koiranulkoiluttaja. 


Edellisenä päivänä oli niin hiljaista ja rauhallista, vaan nyt oli porukkaa todellakin liikkeellä. Sitten se tavallinen tarina...uteliaat immeiset!! "Mitä sä kuvaat?" Kylmä on kökkiä tunnin yhden ja saman puun alla passissa. Juuri kun linnut tulevat, niin eikö siihen joku pukkaa paikalle.  Odotat taas 10-15 min ja sama homma! En minäkään keskeytä lenkkeilijää ja kysele, että paljonko oot tänään juossut ja koko vuonna? Pahimpia ovat oikeastaan nämä seniorikansalaiset koirineen! Rekku tuodaan räksyttämään siihen ihan viereen! Yleensä mä näytän kuvia ja kerron muutenkin kaikenlaista ihan nätisti, mutta nyt meinasi oikeasti mennä hermo!!


No, onpa pari kuvaa nyt tilhistä otettu kumminkin. Jotenkin tunne, että näitä ei pahemmin näy jatkossa tänä syksynä tai talvena.


Rastaita oli myös jonkin verran. Isot parvet näemmä hajonneet. 


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Taas sinua onnisti ja sait hienoja kuvia upeista linnuista. Tilhiä odotellaan täälläkin, mutta rastaat ovat popsineet jo marjat.
Sinua aina onnistaa, meilläpäin ei ole tilhiäkään näkynyt. Pitäisi varmaan lähetä kaupunkialueelle linustamaan :)
Rautalintu sanoi…
Kyllä on upeat kuvat tilhistä! Näkyy niin selkeästi ja kauniisti niiden uskomaton höyhenpuku ja tukkatöyhtö.
Ansku sanoi…
Voi ihanuus miten huikean hienoja kuvia! ♥

Susanna sanoi…
Hienoa!
Meilläkin pörräsi tänään tilhiä.
Liian kaukana kunnolla kuvattavaksi, mutta elämys oli upea :-)
Kaksi huonetta sanoi…
Aivan ihania kuvia! :)
Navettapiika sanoi…
Ei porukat hoksaa, että tarvithan tyärauha. Hyvät kuvat sait silti.
Kivipellon Saila sanoi…
Tilhet ovat todella arkoja! Ääni kuuluu ja parvi humahtaa ohi, passissa pitäisi olla ja pitkään ja tosiaan työrauha antaa kuvaajalle! Mahdottoman upeat kuvat sait!
Eila Vasama sanoi…
Upeat kuvat ja tilhi on yksi kauneimmista linnuista<3