Odotellaan


Poden jo hieman loman jälkeistä stressiä! Loman, jota en ole vielä edes aloittanutkaan!! Olen näet buukannut itselleni jobia ihan äärimmilleen kahdeksi, lähes kolmeksi viikoksi loman jälkeen. No, jos sitä sitten jaksaa täysillä painaa menemään. Mitään sairastumisia mun kalenteri ei todellakaan kestä. Päivä kerrallaan. Ihan älytöntä touhua tämä on, tiedän. Jotenkin vaan virta vie. 

Viikonloppuna laitetaan pihalle talvivalot päälle. Tuo pimeys on ahdistavaa. Ohikulkijat tietty kommentoivat, että noilla on jouluvalot! Niissä oo mitään jouluista mun mielestä. Aamulla töihin lähtiessä on vielä pimeää ja ei siinä kauan mene kun kotiin palatessakin taivas on jo tummana. Naapurin nuoripari laittoi kivan valosarjan uudelle patiolleen. Sellaisia normi hehkulampun muotoisia valoja ketjussa.

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Ihana sinitintti! Tosiaan loman ajaksi usein tulee haalittua kaikkea puuhaa ja mulla ainakin usen suurin osa jää tekemättä...mutta loma on lomaa ja aamun saa aloittaa nautiskelleen kun herätyskello ei komenna heräämään!

Oikein mukavaa lomaa Sinulle!
Äityli-Mummo sanoi…
Samallaiset suunnitelmat, lauantain kaamosvalot olkkari ikkunaa, parvekkee puolelle. Kaks kynttilälyhtyy ja yks ledlyhty ol käytös jo monta viikkoo.
Elmeri sanoi…
Ei talvivaloissa ole mitään jouluista :O. Kyllä nyt pimeneviin iltoihin ja aamuihin tarvitsee lisävalaistusta. Minäkin aion hankkia kunnon valosarjan kuistille, eihän siellä aamupimeällä nyt näe edes avainta lukkoon laittaa.
TainaT sanoi…
Olen ajatellut myös laitella pikkase valoa puutarhaan. Omenapuun oksilla näyttää kivalta. Meillä katuvalot on useamman kilsan päässä ja nautin pimeydestä sinänänsä mutta pikkane kajo saa olla pihapiirissä.
Ihailen noita sun hiuksia kun on niin paksut. Ittellä kun ohut ja oikullinen kuantalo.
Kruunu Vuokko sanoi…
Nythän niitä valoja tarvitaan jos milloin, kun illat alkavat pimetä aina vain enemmän. Samat puuhat ovat täälläkin edessä.
Sussi sanoi…
meilläkinpäin on jo ulkovaloja. Pimeä saa ihmiset kaipaamaan piristystä.
Kaksi huonetta sanoi…
Minäkin mietin, että joko niitä valoja kehtaisi parvekkeelle ripustaa.
KesäKukka sanoi…
Antaa mennä vaan. Nyt on jo niin pimeää, että hyvin voi laittaa jo lisävalaistusta kehiin.