Uusi suosikki


Keskiviikkona väijyin ruokintapaikan vieressä lintuja ja oravia. Järripeipot tekivät oikean havainnon, että jos oravat ja fasaanit eivät pelkää ruokintatätiä, niin ei sitten tarvi muidenkaan!


Asettuivat puutarhaportin viereen, ihan parin metrin päähän. Portin kalterit näkyvät kuvien reunoissa harmaina alueina. Näitä nyt kolme viettää aikaansa meidän pihassa.


Kiva kun näkyy näin värikkäitäkin lintuja!


Nämä syövät maasta, mitä muilta tippuu! Sen vuoksi olen nyt parina päivänä vähän tahallaan heitellyt hieman ruokaa myös pensaiden alle. Siellä käy ruokailemassa myös punarintoja!Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Jopas ovat nättejä! Meillä ei vielä ole ruokintapaikkaa laitettu mutta kiirellä täytyy laittaa, noita pikkuisia on mukava seurata! Upeita kuvia!
Ninnu sanoi…
Hienot kuvat järripeiposta!
Navettapiika sanoi…
Hianon näkööne tipu. Ei taira tääläpäi viihtyä. En ainakaa oo nähäny tai sitte oon automaattisesti ajatellu olevan punarinta.
Kurjenkello sanoi…
Onpas kaunis lintu!
Rautalintu sanoi…
Ei oo nyt näkynyt järripeippoja, mutta näin sentään yhden mustarastasrouvan. Ja yhtenä päivänä oli pieni tilhiparvi tyhjässä pihlajassa. Raukkaparat olivat myöhässä. Räkättirastaat on aikoja sitten tyhjentäneet kaikki marjat.
Häivähdys sanoi…
Kauniita kuvia ja kauniita lintuja! Olen nähnyt järripeipon vain kerran eläissäni ja silloinkin se makasi kuolleena ikkunan alla.