Loman jälkeen


Kyllä oli elvyttävä loma. Toivottavasti vaikutus kestää nyt ainakin kuukauden! Tuli ulkoiltua, syötyä ja nukuttua hyvin. Pieni hotelli- ja luontoreissu tehtyä! Siis oltua välillä kotoakin pois. Nyt töihin on laittaa uusi neuletakki päälle ja sen kanssa huivi. Aamupalalla oli vielä tarjolla Arnoldsin munkkia. Rippeitä loman glamourista siis. Seuraavat kaksi viikkoa ovat työntäyteisiä, mutta päivä kerrallaan.

Sää on muuttumassa epävakaisemmaksi. Talvirenkaat on tarkoitus saada huomenna auton alle. Marraskuu jo häämöttää horisontissa. Seuraava loma on itsenäisyyspäivänä. Siihen tulee pitkä viikonloppu ja tietty lyhyempi kolmen päivän työviikko. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Oikein mukavaa loman jälkeistä elämää! Kaikkea kivaa teillä oli lomaa piristämässä ja virtaa antamassa! Ihania nuo punatulkut!
Sussi sanoi…
Kiva kuulla, että loma oli mukava:)
Sofia sanoi…
Hienoja kuvia linnuista tässä ja aiemmissa postauksissa! Mukavaa syksyn jatkoa!
Kvilttaaja sanoi…
Hienoa, että sait virtaa lomasta. Punatulkkusi puu on jo marjaton. Täälläkin rastaat ovat vieneet marjat eikä tilhiä näy.
Katinka sanoi…
Loma on aina kivaa. Ihanaa että sinulla oli rentoutava loma. Kauniit tulkut oli kuvissa. Voi kun niitä onkin ollut jo ikävä =).
Kruunu Vuokko sanoi…
Hieno kuva punatulkusta.
Mukavaa loman jälkeistä viikon jatkoa.
Sirpa sanoi…
Lomat piristävät! Hienot kuvat tulkuista!
Rautalintu sanoi…
Kylläpä on mukava lukea, että loma oli onnistunut!

Aivan tuli jo jouluinen tunnelma tuosta alemmasta kuvasta.