Tupsukorva


Eka syyslomapäivä alkaa. 


Orava piilottelee nurmelle pähkinöitä.  Löytyyköhän nuo jemmat vielä joku päivä? Tuijottelen ahkeraan päivän mittaan ikkunasta ulos ruokintapaikalle. Eilen naapurin koivussa näkyi hetken närhi, se sai minut oikeasti ihan ulos asti. Ei se sitten syömään tullut kuitenkaan, ehkä joku päivä vielä.


Menin lauantaina syömään sellaisia Wäinämöisen palttoonnappeja, kovia ruispyörylöitä. Liian isoina paloina nielaisin. Juuttui "nappi" kurkkuun. Ei suostunut nouseen ylös, eikä menemään alas. Siinä tuli jo kiire ottamaan nestettä, mutta ensin piti hommata juomalasi ja siihen vettä. Lopulta se irtosi, vaan nähtävästi teki jonkinlaisen haavan sitten ruokatorven yläpäähän, sillä kaikki mitä nielee alas, sattuu! Eikä ihan vähän. Ärsyttävää...Toisaalta, olisi siinä voinut käydä vieläkin huonomminkin. Aika sopiva kuolema herkkusuulle! Ironinen sellainen!!

Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
:) Alakuvassa punkkari :) Komia turkki !
Sussi sanoi…
Onpa kurrella komea tupsukampaus!

Anonyymi sanoi…
Aivan ihana orava. Onpa sillä tosiaan tupsukorvat. Onneksi selvisit siitä palttoonnapista, ettei käynyt pahemmin.
marliska sanoi…
Kyllä se närhi joku aamu lennähtää pihaan asti. :)
Vinuski sanoi…
Ompa söpö orava ja hyvä kuvaaja :)

vinuski.blogspot.com
Kruunu Vuokko sanoi…
Mainiot kuvat jälleen tupsukorvasta.
Olipa sinulla onnea onnettomuudessa, sillä kuten sanoit pahemminkin olisi voinut käydä.
Katinka sanoi…
Niin puuhakkaan näköinen orava, suloinen. Ihanat kuvat!
orvokki sanoi…
Pirteät nämä sinun oravasi, ihanat kuvat.
Taatusti hirmuinen tunne ja hätä, kun Väinämöinen juuttui kurkkuun. Eihän se kova pala edes liukene nopsaan, niinkuin joku pulla vastaavasti jäädessään. Ja on karhea, ettei kökimälläkään luiskahda alas helposti. Onneksi kaikki kääntyi hyväksi, mitä nyt kipeä nielu vähän aikaa.
Rautalintu sanoi…
Kylläpä on toinen terävänä tuossa viimeisessä kuvassa. :)

On muuten hirmu pelottavaa tuollainen tukehtumisen tunne. Äiti veti joskus henkeensä hernerokkaa ja mä pelkäsin ihan tosissaan, että se kuolee mun käsiin.