Mistä se orava pissii?


Sama puu ja ehkä sama orava kun viime viikonloppuna. Kuvasin tuota alempana olevaa oravaa kun kuulin, että jostain lähempää kuuluu oravan kiukuttelevaa ääntä! Nostan katseeni ja tervehdin varsin tuohtunutta tapausta. Johtuiko kiukusta, mutta kaikissa kuvissa tästä oravasta näkyy juurikin se mistä kurre pissii ja ehkä muutakin! :)


Kuvat on otettu eilen lauantaina. Tänään on varsin pimeä ja harmaa päivä. Tuulta riittää myös, kuten eilenkin. Kävin lintujen ruokintapaikalla. Istuin portailla noin parin metrin päässä ja tiput kävit tosi rohkeasti syömässä, myös yksi orava, josta huomenna pari rakeista ja hämärää kuvaa. Yritin saada lintuja ottamaan kädestä ruokaa. Yksi sinitiainen selvästi jo harkitsi asiaa.


Niin nätti pikkuorava, mutta arka kun mikä. Tämän lähemmäs en päässyt metsässä. Mihin lie meidän alueen rastaat menneet?! Sentään sellaisia sadan linnun parvia nähty. Nyt ei ainuttakaan liikkeellä. Ostettiin oikein kunnolla linnunruokaa autotalliin. 50 kg kuorellisia auringonkukansiemeniä. 10 kg kuorettomia, 25 kg maapähkinöitä ja kaksi talisiemenkönttiä. 


Kommentit

Minttuli sanoi…
Johan on mainioita kuvia kurresta!
Oi joi! Niin ihania kuvia! Suloinen kurre <3
Äityli-Mummo sanoi…
Häntä näyttää isommalle, mitä ite kurre :)
Huopalintu sanoi…
Jospa orava olis pommittanut sinua reijästään linssiin :D
paleredrose sanoi…
Oravat ovat niin hauskoja tapauksia. Meidän mökillä niitä tulee seurattua kesät talvet. Kesyyntyvät helposti kun niitä ruokkii ja tulevat kädestä syömään. Kuvan yksilö on muuten poikakurre :-)
Liityin lukijaksesi juuri. Minulla on samanlainen kamera Canon EOS 6D johon pitäisi nyt löytää uusi objektiivi (tuolla 24-105 mm kuvaaminen alkaa jo kyllästyttämään). Tervetuloa vierailulle myös minun blogiini. Syysterkuin Katja
Rautalintu sanoi…
Meinaat sitten ryhtyä lintukuiskaajaksi? :D Meillä linnut on vielä arkoja. Lähtevät lentoon heti, kun huomaavat ihmisen.