Makroja


Lomalainen sai tänään ittestään sen verran irti, että lähti kuvaamaan makroja aamulla klo 9.30!


Edellisestä kerrasta taitaa olla todella kauan kun tuo makroputki on laitettu töihin. Tossua toisen eteen, sillä aurinko nousi kovaa vauhtia ja kuura suli ihan silmissä.


Ihana oli kävellä aivan rauhassa. Pari muutakin reipasta ulkoilijaa näkyi, mutta he menivät eri suuntaan kun minä. Tilasin Sportiasta aika paljon ulkoiluvaatetta ja 9 päivää sai pakettia odotella ja vielä ei edes tullut kaikki vaatteet. Nyt on lämpimiä merinovillapohjaisia sukkia, huppari, kerrastoa ja  hiihtopuku, joka tuskin pääsee koskaan siihen tarkoitukseen. Ihan valokuvausreissuille sekin on.


Vielä on lomasta 4 päivää jäljellä. Mahtavaa! Ihanan kiireetöntä. Hyvää ruokaa, nukkumista, valokuvausta ja kissojen kanssa touhuskelua. 


Tänään käyntiin luontoretkellä, mutta siitä enemmän huomenna. Tänään tuli oltua aamusta iltaan ulkona. Luulisi hyvin tulevan unen. Tosin mä oon aika lahjakkuus nukkumisessa, ei yleensä mitään ongelmia sen suhteen. 


Kommentit

marliska sanoi…
Eka kuura on aina tapaua. ;)
Ihana tuo tokavika.
Irma sanoi…
Hienoja kuurakuvia :)
Matkatar sanoi…
Kaunista kuuraa, tuontyyppisiä minäkin mielelläni kuvailen!
Ansku sanoi…
Mielettömän kauniita kuvia! Täällä ei vielä ole kuurasta tietoakaan :)
Anonyymi sanoi…
Ihania kuurakuvia. Minäkin vietän kiireetöntä syyslomaa täällä, mutta valokuvaus on jäänyt vähemmäksi kuin olisin halunnut...
Äityli-Mummo sanoi…
Upeita kuurakukkasii !