Blogit.fi -toive


Laitoin eilen tuonne Blogit.fi-sivustolle toivetta, että voisivatko laittaa yhdeksi blogien kategoriaksi, teemaksi luonnon?! Kohtelias vastaus, että harkitaan! Jos olet liittynyt kyseiseen sivustoon, niin laita sinäkin sinne viestiä, että "luonto" saataisiin. Nyt minä ja näemmä moni blogikaveri löytyy "muut" teemalla! Sinne blogi hukkuu hyvin moninaisten aiheiden joukkoon.

 Hakukone on hieman huono, jos siihen laittaa esim. luonto, lintu tms. Tulos ei oo kummoinen! Kuitenkin luontoblogeja on paljon! Mä laitan suurin piirtein joka päivä postauksen ja parhaina kaksi. Eipä tahdo sieltä juuri löytyä! Tilastojen kautta viikossa kuitenkin jokunen tulee blogiini sitäkin kautta, ettei se nyt ihan turhaa ole! En ole itse kovin tarkka aihepiiristä. Luen puutarha, ruuanlaitto, käsityö, valokuvaus, luonto jne. blogeja! Kyllä mä kuitenkin toivoisin löytäväni juuri itselle tärkeimmästä aiheesta lisää seurattavaa. Löysinkin kivan sivuston juuri viikonloppuna, mutta sen seuraaminen on vaikeaa kun kyseisessä blogissa, vaikkakin bloggerin alusta, ei oltu laitettu sitä liity lukijaksi laatikkoa! Osasin ennen liittää omaan seurattavien listaan blogeja, nyt unohtanut miten se tapahtuu....


Kommentit

Cheri sanoi…
Olen samaa mieltä, blogien kategorisointi on Blogit.fi -sivuston heikko kohta. Hyvää on siellä se, että lukevat palautteet ja jopa vastaavat. Aivan alussa huomautin heille yhdestä hankalasta, kuviin liittyvästä asiasta ja se korjattiin nopeasti. Luonto-kategoria olisi todella tarpeellinen.
Tosi hyvä, että jaksoit laittaa palautetta tästä! Olen pitkään miettinyt samaa, mutta jotenkin en ole vain saanut aikaiseksi. Oma blogini on solahtanut lifestyle-kategoriaan, kun kirjoittelen luontojuttujen lisäksi kodin kasveista ja milloin mistäkin, mutta jos luonto-kategoria saataisiin, olisi se kyllä ehdottomasti loogisin paikka minullekin.
Sami Niilola sanoi…
Luonto on upea kokonaisuus jonka voi pilkkoa moniin osiin. Voi laittaa jotain kaikesta tai erikoistua. Luontoa tarvitaan.
Carola Lehtonen sanoi…
Olisi erittäin hyvä kategoria, toivotaan että aloitteesi huomioidaan:)
Harakka sanoi…
Luontoaihe on tosi hyvä!
Moni kuvailee juuri sitä luontoa ja juuri niinkuin sanoit, hukkuu sinne jonnekkin.
Toivottelen sulle hyvää huomista Ystävänpäivää!
JPK sanoi…
Hyvän toiveen laitoit. Jännä juttu että noinkin oleellinen valokuvauksen osa puuttuu. Vai onko sitten pilkottu koko aihe pienempiin osiin, tuskinpa sentään.