Lunta, lisää lunta


 Eikö jo riittäisi tämä lumentulo? On sitä jo hiihtämiseen, mäenlaskuun ja myös noin maiseman valaistukseen! Ei enempää, kiitos! Kävin viemässä kerran taas ruokintapaikoille, Aulangolle ja Hattelmalanjärvelle talisiemenköntsät. 


Aika hyvän palkinnon sain Aulangolla! Töyhtötiainen suostui ihan nätisti poseeraamaan kerrankin! Sai muitakin kun niitä kuuluisia pyrstökuvia! Vaikka näin lumisateella ja hämärässä kelissä on hankala saada valaistusta osumaan ja tarkennuksen kanssakin on vaikeuksia, niin toisaalta kuviin saa mukavasti ainakin joskus sellaista utuista ja hämyistä taustaa! Lumihiutaleitakin!


Hieman pelottavasti on ruokintapaikka ja alue missä kuvaajat töröttää lähellä latua. Siinä ei tarvi kun askel tai pari ottaa taaksepäin ja olet siinä ladulla. Kaksi hiihtäjäryhmää vähän aiheuttaa tykytystä, tosissaan hiihtävät miehet ja pienet lapset. Molemmilla sauvat heiluvat kohtuudella. No, osumia ei onneksi sattunut. Ei ole ennen ollut tuollaista ongelmaa. Ei varmaankaan hiihtäjistäkään kivaa, mutta minkäs tekee.


Kommentit

Kruunu Vuokko sanoi…
Todella upeita kuvia. Sinulla on hyvä kamera ja olet loistava kuvaaja.
Varpuslintu sanoi…
Oi, hyvät kuvat! Töyhtötiainen on tosiaan niin vikkelä ja eloisa, että aina se meinaa olla selkä päin kameraan. Yritin kerran räpsiä ihan metrin-parin päässä ojan pusikossa hyppivästä töyhtiäisestä kuvia, mutta joka ruudussa se oli joko risun takana piilossa tai peppu kuvaan päin, joten lopulta annoin periksi. :D
Viherrilli sanoi…
Tosi kauniit kuvat saitkin! <3
Minttuli sanoi…
Voi että on ihanat kuvat töyhtötiaisesta!
Rautalintu sanoi…
Ihanat, ruskeat silmät!

Mielestäni lumisade tuo hienoa pehmeyttä kuviin.
Äityli-Mummo sanoi…
Ihana "tirpune" komee töyhtötukka...voi suloisuutta !