Viralan Lanankosken koskikara


 Olen jonkin verran itselleni vihainen, sillä meinasin totaalisesti tössiä nämä koskikara kuvat! Olen tosi kiitollinen, että jotkut edes onnistuivat sen verran, että kehtaa ne julkaista! Mä jotenkin vahingossa siirtelen putken asetuksia (vakaaja, automaatti/käsitarkennus, tarkennusetäisyys) kun pitelen putkea. Siis moneen kertaan huomasin, että taas on väärät!


Paikka on sellainen, että sinne ei pääse auringonvalo. Puita on paljon ja korkeita pitkin kosken rantaa. Sen vuoksi joutuu sitten vinguttamaan valotuksen korjausta kokoajan!


Tämän sarjan vimppa kuva on hauska! "Mitäs täällä onkaan tarjolla tänään?"


Itse asiassa otin nämä kuvat ensin, vaan kun patituttaa...jätän ne nyt loppuun! Siis olisi pitänyt hiippailla ja varoa puiden oksia! Ne rapisivat mun pilkkihaalariin todella lujaa! En ehtinyt kunnolla tähdätä ollenkaan.


Koskikara teki aivan oikein kun jätti minut rannalle yksin ruikuttamaan!  Mokomakin köntys! Eikä osaa kintailla edes kameraa pidellä! Yritetään ottaa opiksi... :)

Kommentit

Minttuli sanoi…
Oi että miten hienot kuvat! Kuulitko koskikaran laulua, nätisti laulaa..
Päden paja sanoi…
Hienot kuvat! Kaunista talvipäivää❤
Joo, ei aina oo kuvaaminen helppoo, mut ihan kivoja kuvia kuitenkin sait. :)
Rautalintu sanoi…
Hauska kuva tuo "kurkistys jääkaappiin". On uskomatonta, miten noin pieni lintu kestää jäätävän veden.
mustakissa sanoi…
On ne todella hienot kuvat! Olen missannut koskikaran monena vuonna, vaikka olen saanut tiedon, että nyt se taas on meidän suluilla, niin eipä vaan ole näkynyt kun kameroineni olen paikalle mennyt:( Mutta vielä siitä kuvan nappaan, se on varma, vaikka menisi kymmenen vuotta.
Äityli-Mummo sanoi…
Kiva kurkistuskuva, näkyiskö syötävää :D