Leipomaan!


Minulla on jo ennestään ihan huomattava määrä erilaisia kakkuvuokia! Vielä piti kaksi hommata! No, onpa neljälle tyttärelle perittävää! :) Toivottavasti ehdin minäkin näitä muutaman kerran käyttää. Nyt viikonloppuna on jo tarkoitus kokeilla tuota pienempää. Nämä ovat molemmat Nordic Ware- merkkisiä. Isompi vetää 2.4-3.5 litraa ja pienempi sen 2.4 litraa. Tilasin nämä jo joskus lokakuussa, vaan kahden kuukauden odottelun jälkeen meni hermo! Peruutin tilauksen! Tilasin siis nettifirmasta KitchenTime. No, laittoivat -10% alennuskoodin ja ajattelin, että kokeillaan nyt uudelleen. Sillä nämä ovat aika tyyriitä vuokia, pienikin alennus on kiva. No, nyt ei tarvinut odotella kun kaksi viikkoa!

Pienemmän vuuan nimi on Bavaria. Isompaa Classic Bundt mallia löytyy jo v. 1891, tosin silloin kakkuvuuat tehtiin raudasta, eikä alumiinista!


Kommentit

Kirsti sanoi…
Kauniit kakut näillä saa. Itse tykkään tuosta pienemmästä enemmän 😃
Sussi sanoi…
Kakuista tulee varmasti kauniita.
Elmeri sanoi…
Ooh, Nordic Waren kakkuvuoat on parhaita! Minulla on yksi tuomiokirkon muotoinen vuoka. Ainoa hankaluus noiden Nordic Waren vuokien kanssa on se, että voitelu kestää ikuisuuden, ellei hanki sellaista rasvasuihketta. Taikinaa muistaakseni pitää myös tehdä hieman enemmän, että saa koko vuoan täytettyä :P.
Rautalintu sanoi…
Onpa kauniit kuviot!