Unohdus


Piti oikein tarkistaa, mutta nähtävästi olen nyt sitten unohtanut nämä pojusta otetut kuvat postata! Tyttelistä tuli sitten parikin omaa aikaisemmin, kylläpä olinkin tuhma! Asia täytyy korjata välittömästi, sillä se on niin arka ja käy harvoin ruokinnalla!

Helmikuu alkaa olla lopussa! Maaliskuu on vimppa talvikuukausi. Kyllä se nopsaan menee! Moni henkilö, joka ei harrastukseksi valokuvaa, kyselee epäluuloisesti, että onko nämä sun kuvat käsiteltyjä? Siis kyllä kaikki kuvat ovat, sillä ne eivät tule kamerasta koneelle valmiina. Niitä on hieman säädeltävä! Mun rutiini kestää muutaman sekunnin kuvaa kohdin normisti. Ei siinä isoja tapahdu. En lisäile kuviin mitään ekstraa, rajaan kyllä kuvia ja jos joku roska (tupakantumppi esim.) on maassa ikävästi, poistan sen. Tuon kepin, joka sojottaa kohti linnun nokkaa olisi voinut poistaa, mutta en viitsinyt! Näitä ei oo mitenkään väritetty, punatulkku on punainen!


P.S. Sain tänään muutaman lisäkuvan punatulkusta, joten laitetaan ne joukon jatkoksi!


Tänään pojuja oli pari samaan aikaan! Tämä virkeä tapaus!!


Sitten tosi pullea ja hieman apaattisen, väsyneen oloinen!


Kyllä se ruokaili, mutta enimmäkseen torkkui paikallaan auringossa. Toivottavasti ei ole salmonellan uhri, vaan nautiskeli auringon säteistä!
Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Että onkin komea punatulkku, itse näin muutama päivä sitten punatulkkupariskunnan puun latvassa, huomioni kiinnitti niiden ääntely, jota en yhdistänyt lajiin ja hämmästyin kun näin ne, kuvaa ei ehtinyt napata, rouva jäi latvustoon, mutta herra varmaan huomasi minut ja häipyi näköpiiristä oitis.Tämä pari olikin ensimmäinen, jonka olen nähnyt sitten edellis vuoden syksyn pihlajissa ruokailevien lisäksi.Kiva kun kerroit vähän miten kuviasi muokkaat.
Irja sanoi…
Aivan ihana kuva punatulkku pojista. Kylmyyskin ehkä rasittaa, vai onko siellä pakkasta miten paljon. Muutama syksykuva on punatulkusta, mutta ei näin hehkeitä värejä vaikka mielestäni onnistuin, koska se mietti jatkaako lentoa vai kupsahtaako...
Rautalintu sanoi…
Valo saa tuon punaisen oikein hehkumaan.
Piia sanoi…
Upeat kuvat, punainen hehkuu kauniisti auringossa :)
Äityli-Mummo sanoi…
Pullukka komistus :D