Hattiksen punarinta


Punarintaa kannattaa aina lähteä katsomaan! Kyllä se pari kolme kertaa ilmaantui ruokinnalle.


Oli haasteellista kuvata, sillä valo oli aivan eri lumisessa maassa kun vaikkapa 30 cm korkeammalla oksalla. Oli yhtä asetusten ramplaamista kokoajan, vaan sehän kuuluu kuvaamiseen!


 Linnut kyllä poseerasivat todella hienosti. Ei voi valittaa! Itse vaan en oikein pysynyt perässä! 


 Viikonloppuna ei viitsi lähteä minnekkään kauemmas, mutta sitten kun loma alkaa, niin yritän kääntää auton nokkaa näistä lähiympyröistä! Se on sitten toinen juttu onnistuuko. Mä inhoan ajamista kovasti, jos saisi miehen kuskiksi, se olisikin toinen juttu!


Nämä yllättävät lentokuvat menee aina näin suttuisiksi...No, jotain kivaa tässä kuitenkin on, että julkaistaan nyt, vaikka liike ei oo pysähtynyt!

Kommentit

Voi, pikkunen lintu sinnittelee urheasti talven keskellä! Toivottavasti on onni myötä ja näkee vielä kevään. <3 Mulla on muuten vähän sama tilanne - en pahemmin tykkää itse autoilusta, joten toivon aina, että pidemmille reissuille tulisi joku kuskiksi tai ainakin vaihtokuskiksi, jos väsähdän, enkä pysty enää ajamaan turvallisesti. Niinpä läheisten ehtimisellä, jaksamisella ja motivaatiolla on iso vaikutus siihen, missä kaikkialla käyn ja mitä teen. Pitää siis koittaa panostaa motivointiin! :D
Marru sanoi…
On kyllä kauniit värit punarinnalla :)
mustakissa sanoi…
Aivan upeat kuvat ja tuo lentokuva on ihan yliveto! Sinulla on kyllä tuossa hommassa taito hyppysissä.
Äityli-Mummo sanoi…
On nätti pikkune, hienot värit ja WAU tuota alimmaista kuvaa !
Rautalintu sanoi…
Oot saanut hyvät kuvat. Myös lentokuvan. Siinähän juuri näkee sen liikkeen.
Carola Lehtonen sanoi…
Uuu, hienot kuvat punarinnasta, pidän myös erityisesti juuri tuosta lentokuvasta!