Pihapupu


Olen tainnut jo mainita, että me syötetään kahta rusakkoa pihalla. Porkkanoita on mennyt jo muutama kilo. Ekan kerran ilmestyi näin aamulla! Yleensä tullaan n. klo 18.30.  Tämä on varmaan poika, sillä tytöt ovat tietääkseni rusakkomaailmassa isompia! Me pystytään erottamaan kaverukset koon lisäksi naaman värityksestä, joka on tällä tummempi. 

Ensin kuvasin häntä kodinhoitohuoneen lasin takaa, vaan risuja oli niin paljon edessä, että en ollut tyytyväinen. Aamutossut jalkaan ja pyjama päällä vaanimaan kohti takapihaa. Harmillisesti vielä niin aikaisin ei aurinko paistanut, kuten juuri nyt! Nyt sain sitten ruokintapalkkaa!


Kommentit

Cheri sanoi…
Hyvä palkkio! Meillä on tänä talvena näkynyt tavallista vähemmän jäniksen/rusakon jälkiä. Ehkä ne pysyttelevät kauriiden ruokintapaikan lähistöllä porkkanoita ja heinää popsimassa. Harvoin niitä havaisee talvisaikaan.
Liplatus sanoi…
Hyvässä potrassa kunnossa on pupu, ei ole nälkää nähnyt. :)

Yllättävän ruskea se vielä on.
Söpöt kuvat!
Liplatus sanoi…
Ajatuksissani oli jänis äsken kommentoidessa.
Rusakollahan talvella on ruskea turkki, toisin kuin jäniksellä.
Rautalintu sanoi…
Meillä käy ainakin kaksi, ellei kolmekin rusakkoa syömässä lintujen tiputtelemia jyviä. Arkoja ovat ja mielettömän tarkkakorvaisia. Yksikin rasahdus sisällä, niin säntäävät karkuun.
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl o karva hyväs kunnos, niiku ite pupukii :)