13. päivä perjantai

Niin se vaan on 13. päivä ja perjantai alkaa olla aika hyvässä kohdassa.
Ruokaa nautittu, astianpesukone kotoisasti hyrisee keittiössä. Koko perhe kotiutunut. Pienen kivan yllätysvoiton oli posti tuonut Tillariinalle, elikkä 2 lippua "Likkojen lenkille". Tosin olen niin antisportti, että katotaan nyt.

Uuden ruukkukrysanteemin ostin koristamaan kotia tai itse asiassa niitä on kaksi ja toisen piti päätyä työpaikalle, mutta unohdin aamulla ottaa matkaan. Tilasin yhdeltä tutulta koruntekijältä uuden korun. Se on tuossa alhaalla. Sain sen tänään siis. Se on erityisesti tilattu mun mustalle kotelomekolle, jossa kuosi on isokukkainen niin, että kukka-aiheet ikään kun ovat pohjaa korkeammalla. Perhonen sopii teemaan siis tosi hienosti. Musta-kirkas-hopea väritys on siitä kiva, että se käy vähän kaikkien vaatteiden kanssa. Riipus on aika pitkä, jotain 90 cm.

Aluksi olin säästä hieman näreissäni kun tulee vettä taivaalta, mutta tarkemmin ajateltuna ei huono homma, lumet sulaa! Niin ja kun aukaisin läppärin, niin kiva yllätys oli, että kävijämittari oli jo ylittänyt 2000! Vaude, ei ollenkaan paha 13. päivä!!
Kommentit

Tillariina sanoi…
Tuo kukkakuva olisi voinut olla hilkun verran tarkempikin etualalta, jota halusin korostaa, mutta ei sitten osunut ihan nappiin. Nyt iski itsekritiikki! :)
Pasi Lepola sanoi…
...mutta kukkakuva toimii kyllä hienosti pienenä. :) Onnistunut asettelu, upea värisommitelma, hieno bokeh, toimii! Onnittelut.

Tosiaan, jos terävyys olisi osunut nappiin, niin kuva olisi taulutasoa. Ei muuta kuin kamera jalustalle ja uudestaan macron kanssa jahtaamaan optimaalista terävyyttä. ;)
traappe sanoi…
aivan mahtava kukka kuva O.O olen kateellinen!!
sirpa sanoi…
Kaunis kuva krysanteemista ja hienon värinen.
Koru on varvaan nätti kotelomekkosi kanssa.

Tuo itsekritiikki taitaa vain kasvaa,
mitä enemmän kuvailee...
Tillariina sanoi…
Pitää ostaa varmaankin se jalusta ja olen niitä jo vähän tsiikannut nettikaupoista, mutta ne ovakin yllättävän kalliita. Jos sitten synttärilahjaksi ittelle parin kuukauden päästä!
traappe sanoi…
jos haluaa hyvän jalustan niin se maksaa.. :( mutta jos jonkinlainen kelpaa, niin joskus löytyy ihan perusjalustoja mm. tavarataloista. itselläni on 15 € maksanut hama-merkkinen jalusta. ei todellakaan mitään loistokamaa, mutta ajaa asiansa, jos on aikaa säädellä kulmia eikä ole hirveän painavaa objetiivia (yli 500mm...).
Kiirepakolainen sanoi…
Mukavaa viikonvaihdetta!
Tillariina sanoi…
I-ha-na-ta viikonloppua!
Raija sanoi…
Kaunis ruukkukrysanteemi, ei ne kuvat aina niin teräviä ja viimeisen päälle tarvii olla, harrastus tämä vaan on tai ainakin pitäisi olla.
Jalusta on hyvä olla olemassa, minä käytän jalustaa kotona kun jotain kuvaan mutta kesällä tule enimmäkseen kuvattu ilman jalustaa. Minulla on Slik jalusta pallopäällä se on aika painava.
Koru on kaunis ja sopii moneen asuun.