Valokuvatorstai 241. haaste

Pääsiäinen on tällä kertaa aiheena! Näissä pääsiäiskoristeissa on jotenkin mielestäni huumoria mukana. Kanoilla on farkkuvaatteet ja munia etutasku täynnä. Harjakin on päässä väärinpäin.
Aihe on niin ajankohtainen, joten esittelenpä tässä muitakin pääsiäiskoristeita, mitä meiltä löytyy.  Pääsiäinen on joulun jälkeen minusta kaikista kivoin pyhä. Joten noita erilaisia pääsiäisjuttuja on kertynyt kaappiin kohtuullisesti. Tässä seuraavaksi itsetehtyjä juttuja.Takkaa koristaa sitten kana & kukko.Kommentit

*itKuPiLLi* sanoi…
Mä tykkään kanssa tosi paljon pääsiäisestä ja pääsiäiskoristeet on sulosia, sulla tosiaan näyttää olevan hyvä valikoima. Kivat kuva. Oikein ihanaa pääsiäistä. :)
arleena sanoi…
Kivat pääsiäisaskartelut. Huovutin myös pääsiäismunia.
Hyvää pääsiäistä.
Tillariina sanoi…
Nämä huovutukset on tehty jo jokunen vuosi sitten ja toisen teki tytär. Oliko meillä väärä tekniikka vai mistä lie johtui, mutta hermo meinasi mennä kun valmista tuli niin hitaasti!
arleena sanoi…
Onhan se aika hidasta puuhaa. Me huovutimme, siis askarteluystävykset, styroxmunien päälle. Huomasin jossain kaupassa, että huovutetut munat olivat kokonaan villaa. Siinä meneekin aikaa ennekuin muna on koossa.
Tiina Linkama sanoi…
Hyvää Pääsiäistä ja alkanutta kevättä sinulle! Ensin luulin pääsiäiskuvaksi tuota korkkia ja ajattelin että pitkinä pyhinä saattaa joillain lähteä korkki liian vauhdikkaasti irti. Mutta aiheesi olivatkin paljon herttaisempia!
Karttu sanoi…
Nuo kanat ovat ihan parhaita! Omat pääsiäisaskarteluni jäivät väliin koska menemme pääsiäiseksi minun vanhempieni luokse. Virpomavitsoja olisin viime sunnuntaina kaivannut, mutta kahden leikkisän kollikissan asuttamassa asunnossa niiden elinikä olisi ollut surkean lyhyt.
Tillariina sanoi…
Juu, kissat ja virpomisvitsat ovat semmonen yhdistelmä, että pajunkissat jää auttamattomasti toiseksi!
Tillariina sanoi…
Hyvää Pääsiäistä! Voipa jossain talouksissa mennä läträämiseksi. Eilen laitoin jääkaappiin v. 2005 pullon jotain saksalaista marjamehua. Se ei siis oo mitään vuosikertatuotetta, jännittää avata...onkohan jo jotain etikkaa tullut siitä!?
sirpa sanoi…
Täältä löytyy niin suloisia pääsiäiskoristeia!
Tuo ensimmäinen on valloittava.
Iloista pääsiäistä, Tillariina.
Tillariina sanoi…
Sinulle samoin! Mun melkein pakko yksi noita-juttu tänne ehkä myös laittaa....
Tillariina sanoi…
Iloista pääsiäistä myös sinulle Sirpa!