Piällysnainen!

Näin pääsiäisen kunniaksi aamulla siivottiin sitten kotia. Pyysin myös miestä siivoamaan työhuoneen, koska hän siellä enimmäkseen viihtyy (sotkee). No, siinäpä sitten alettiin tavaraa kippaamaan käytävälle, että saisi edes lattian imuroitua...Piällysnainen saapuu paikalle tässä kohtaa! Kuvasarja siis meidän Vennistä, jota ilman ei meidän kodissa tehdä mitään!!

Siis aluksi näinkin tuima ilme päälle! "Mitäs tämä nyt oikein on? Tuolit ja tavarat pitkin huushollia, kuka tästä on vastuussa? Tämä voi hyvinkin olla nyt pikapalaverin paikka!"


"Ei kai mun Stiga-jääkiekkopeliin vaan koske kukaan, kausi on vielä kesken? Ullakolle?! Ei varmana viedä. Täällä nyt jotku saa aivan liian briljantteja ideoita!"
"Ai jaa, täällä vaan imuroidaan! Nyt mä voin jo siis relata! Palvelusväki tänne, tämä tuoli on muuten ihan karvoissa!"

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Hahaa, hyvä kissatarina. :)

Tuli mieleen eräs vanha tarina Roope-kissastamme (RIP) ja imurimöröstä: http://lepoland.blogspot.com/2008/07/imurimrk.html

Roopen suhde imuriin oli vähähän toisenlainen kuin piällysnainen Vennillä. :)
Tillariina sanoi…
Imurimörkö on oikeasti aika paha juttu. Roope oli siis täysin oikeassa. Piällysnainenkin meni pienenä tuulikaapissa kenkätelineeseen piiloon ja palvelusväki ei huomannut asiaa ja imuroi piällysnaisen hännän! Siis ihan vahingossa! Taru kertoo, että piällysnaisen häntä on juuri siksi normitusta pitempi! ;(
kaari3 sanoi…
Vanha kunnon totuus jälleen todettu : koirilla on isäntä, kissoilla palvelijat! Päällysmiehenä täytyy jonkun olla, miksei siis Roope!
Tapsu sanoi…
Veikeä tarina ja tarinaan sopivat kuvat!
Heh, hauska tarina. Juuri tuollasia kissat ovat, aina kaikessa mukana, Yleinen vanha käsitys on, että koira on ihmisen paras ystävä ja mukana kaikessa, mutta meidän Jorma kyllä enimmäkseen makoili ja seurasi alta silmäkulmiensa ympäristön tapahtumia. Kissat sen sijaan tunkeutuvat joka paikkaan. Kaunis Venni!
Ihanan ilmeikäs Venni!
Meillä imuri on kamalin mörkö, millä palvelusväki voi kissojen mielenrauhaa järkyttää. Kaikki viisi jäykistyvät kauhusta ja kelaavat mielessään pakosuunnitelmaa, vaikka vain ajattelisin imurointia.
Muuten meillä palvelusväki on täysin tassun alla!