Valokuvatorstai 243. haaste
Valokuvatorstain aiheen on tällä kertaa hulluus. Omaan itse monenlaista hulluutta! Yksi on "osta halvalla"-hulluus! Niin, niin monta kertaa olen tähän hulluuden muotoon posahtanut täydellisesti. Viimeksi sitten eilen laivaristeilyllä! Piti taas ostaa kaksi ripsaria kerralla, vaikka justiinsa ostin kuukausi sitten uuden ripsarin..., mutta kun sai
h a l a v a l l a!! 

 Jonkinlaisesta hamstrauksesta tässä on ehkä kysymys. Mun on tapana oikeastaan ostaa lähes kaikkea varan vuoksi kaksi tai enemmän! Mä oon sota-aikana syntyneiden vanhempien lapsi elikkä tämä mun hulluus on siis heidän vika tai ainakin melkein!! ;)Kommentit

Tuula sanoi…
Tuota käytän minäkin ja varmasti hamstraisin jos eteen halavalla sattuisi!
Matkatar sanoi…
Joo niin minäkin käytän Kaneboa...ja tunnustan olevani eräänlainen shoppaushullu ;)
kaari3 sanoi…
Samat sanat, täydelistä huulluutta olisi olla ostamatta! Sopiva vastaus ja oikea vastaus!
Matkatar sanoi…
Tyhmä kysymys tässä vielä: miten ihmeessä saatte nuo blogilinkin noista hasteblogeista omalle sivulle? Painoin hiiren oikeaa, tallensin url-osoitteen. Sitten avasin ulkoasu-kohdassa uuden gadgetin (lisää kuva). Lisäsin linkin sekä kuva, että linkkikohtaan. Ja nyt se avaa sivullani pelkän kuvan! Mitä ihmettä teen väärin?
Tillariina sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tillariina sanoi…
Matkatar: Siis kun olet siellä ulkoasu sivulla näpäytät "Lisää gadget" laatikkoa. Valitse "Kuva" vaihtoehto! Lisää kuvalle otsikko esim. MakroTex, sitten laitat linkin: http:\\ makroviikot....,sitten se kuvan, siinä kaksi vaihtoehtoa tietokoneelta tai verkosta! Minä laitan tietokoneelta kun helpompi. Elikkä kopioin sen napin itselle ja haen sen sitten omalta koneelta.
Pienennä sopivaan kokoon, antaa olla siinä sen rastin! Sitten pitää muistaa tallentaa!!
Liisa sanoi…
Tuo hulluus on aika yleistä. :)
pappilanmummo sanoi…
taitaaolla vielä meissää vanhoissakin hamstrausvikaa - ei voi heittää pois, jos vielä joskus tarvitsisi tai hankitaan isot annokset jotakin, vaikka perhe on pienentynyt murto-osaan entisestä.