Keltaista kollaasia pukkaa...


Tsilleen vähän tylsä päivä.
"Puutarhaetsivät" sentään alkaa ihan justiinsa telkussa.
Katselen sitä aika pitkälti kesäisten puutarhanäkymien vuoksi. Dekkarina aika mitätön, mutta huomenna sitten Hercule Poirot : Kurpitsajuhla!! :)


Kommentit

traappe sanoi…
Itse olen katsonut nykyiset puutarhaetsivien jaksot, uusintana kun nyt tulevat. mutta myös meilä katotaan hercule poirotia :) viiem viikolla alkoivat kaiketi uudet tapaukset :)
Tillariina sanoi…
Olen A. Christie-fani. Löytyy kirjoja, elämänkerta ja tv-sarjoja dvd:nä!! David Suchet on minusta aivan ylivoimainen Poirot!!

Oikeastaan mä tykkään lähes kaikista brittidekkarisarjoista!
Sarppu sanoi…
Ihanaa keltaista ja kyllä tässä jo keltaisen tarpeessa ollaankin, kun ulkona on pelkkää harmaaata kyllästymiseen saakka ja vettä loipannut koko päivän. Toivotaan, että se aurinko vielä pilkottelee viikonlopun aikana.
traappe sanoi…
Itse on tullut luettua vain kaksi Christien kirjaa (nykyään ei ole aikaa lukea -.- ) kummatkin koulun puolesta, ikävä kyllä, mutta molemmat aivan mahtavia. olen lukenut ne kuuluisat idän pikajunan arvoitus ja eikä yksikään selvinnyt. ensin aminitusta on katsottu myös kaksi eri filmatisointia. mutta hercule poirotia on tullut katsottua paljon, myös dvd:ltä satunnaisesti, itsekkin omistan muistaakseni pari. myös neiti marpleja on tullut katsottua tv:stä, niitä uudempia.