Värikollaasi #077Tällä väriskaalalla sitten tällä viikolla. Hmm...nämä eivät oo ollenkaan mun mielivärejä,  joten tässä sai tehdä pientä mielikuvainventaariota talouden tavaroihin. Jotain sentään löytyi ja tuo murorasia siis oli aivan nenän edessä kun pähkäilin näitä sävyjä! Tuo lasinen kynttilänjalka ollaan saatu jo useampi vuosi sitten joululahjaksi, mutta nyt siitä otin vasta kuvaussessiossa tuotemerkin pois. Se on siis tosi pitkä ja voisi mennä helposti kissataloudessa rikki. Joten se on turvallisesti tallessa.


Ostin päiväkirjakalenterin jouluna itselle, se on jotenkin omituisesti kuvassa selkeästi vääränvärinen, mutta en nyt alkanut sitä kuvankäsittelyssä parantelemaan. Se on siis mustikkaisemman sävynen oikeasti. Yksi palatossu löytyi tyttärien huoneesta,  missä lie sen kamu!? Mitään harmaata meillä ei oo kun mieli, silloin kun suklaa on loppu! :)

Kommentit

Liplatus sanoi…
Pirteänä kollaasissasi annetut värit.
Kodikas kiva kollaasi!
SusuPetal sanoi…
Minun mieleni on kyllä melkein musta, kun suklaa pääsee loppumaan :D

Hyvinhän löysit kotoa noita värejä. Nuo helmet ottaisin mielelläni.

En tiedä, huomasitko, mutta TeeTee oli laittanut kommentin sinulle värikollaasi-sivulle, koski kommenttiasetuksiasi.
kaari3 sanoi…
Ja taas löytyy, kun hieman pähkäilee :) Minulle osui lempivärit tällä kertaa, mutta silti sai miettiä ja kuten sanoit, sävyt oli vaikea saada oikein.Hyvin kelpuuteaan :) Ja nyt sitä suklaata hakemaan, vaikka pupuja!
Tillariina sanoi…
Kiitos kun kerroit, en huomannut! Osaatko kertoa mistä Bloggerissa voi noita kommentointiasetuksia värkätä niin, että saa sen Name/URL-vaihtoehdon? Olen vasta kuukauden tätä alustaa käyttänyt ja moni juttu näemmä vielä aika hakusessa! :)
arleena sanoi…
Mukavasti sävyt limittyvät haasteen vaatimuksiin.
Tillariina sanoi…
Kommentointiongelma ratkaistu! :)
Kiirepakolainen sanoi…
Hienostihan värit löytyi. Kaunista!
Monta sopivanväristä esinettä löysitkin.
aino sanoi…
Kivan oloinen muropurkki.