Frankie boy!

Tämä fasaani, sen iskä ja varmaan myös isoisä ovat sulostuttaneet kauniilla laulullaan meidän pihapiiriä jo varmaan kymmenen vuotta. Aina samalla kukkulalla rääkkyen kun viimeistä hengenpihausta vietäisiin. Tämä Frankie myös viettää päivänsä ja myös yötä ihan meidän makkarin ulkoseinän vieressä. Siipien tärisyttäminen ja huuto on joka aamuista. Kesällä äijä tuo kyllä aina haareminsa näytille, yleensä sillä on 4-5 rouvaa! Joita vahditaan silmä kovana. Leidit eivät saa siis harhailla ihan minne vaan. Kyllä se onkin kulmakunnan isoin ja komein kukko. Täytyy se myöntää ja siitä on tietty meidän kissoille hupia! Kun olis vaan se nokka kiinni ja olis hiljaa....Vartti sitten otettu kuva, tässä valitettavasti näkyy meitin puutarhaportin metallijuttu myös ja olen mä jossain nähnyt ohjeen, miten ne häivytetään kuvasta, mutta nyt ei riitä into.


Tässä kuvassa Frankie päätti mennä välillä isottelemaan naapuriin! Oikealla heidän kompostinsa. Se on oikeasti kevätlemmestä ihan sekopäinen äijä!


Tämä on toissapäiväinen kuva kun Frankie on meidän norjanangervojen alla suojassa huonoa säätä. Samaan aikaan pari rusakkoa veti tuhatta ja sataa pihan poikki pariin kertaan, mutta ne meni niin nopsaan, ettei näin hämäläistynyt kuvaaja pysynyt ollenkaan vauhdissa mukana. Siispä tähtäilin vain meidän kukkopoikaa.

Kommentit

Frankie on kyllä komea, ei siitä pääse mihinkään!
Ja täynnä keväistä testosteronia;)
Konservatorioon ehkä pitäisi mennä muutamaksi vuodeksi lauluopintojen pariin, jos aikoo My Wayn vetäistä kuten kaimansa aikoinaan :)
Maelka sanoi…
Toi keskimmäinen kuva on suurennettuna hieno ..... Frankiesta puhumattakaan :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Värikäs ja komea on Frankie ja näkyy olevan ylpeän sorttinenkin :)Tervetuloa lukijakseni.