Valokuvatorstai 244.haaste!

"Toimi seuraavasti: etsi oman blogisi tilastoista tai vastaavista lista hakusanoista tai hakulauseista, joilla blogiisi on tultu. Valitse sinua inspiroivin sana tai lause ja ota kuva sen pohjalta. Kerro myös inspiraationa käyttämäsi hakusana(t) tai -lause(et) meille muille."

Minun blogini on sen verran uusi (4.3. perustettu), että hakusanoja ei ole hirveästi. Tillariina on ollut kaikkein suosituin ja Tillariinan fotobox seuraavaksi...elikkä kai mun täytyy sitten itteeni liittyvä juttu tähän kehittää! :)  Blogin profiilikuvauksessa kerron, että olen innostunut Agatha Christie-fani! Omistan 37 kpl kyseisen murhamamman kirjoittamaa kirjaa, myös hänen elämänkertansa ja sitten näitä dvd-juttuja on 8 kpl Poirot-sarjaa ja 5 kpl Neiti Marplea! Lisäksi löytyy pari tietokonepeliä!Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Kiva vastaus haasteeseen - mukavaa torstaita! :)
Matkatar sanoi…
Kiva kun jaoit meille tämän tiedon itsestäsi! Minäkin tykkään Agatha Cristien kirjoista, mutta en noin montaa kyllä omista tai ole lukenutkaan. Yleensäkin elämänkerrat ovat mielenkiintoisia.
sirpa sanoi…
Pidän myös Agatha Christien kirjoista. Monet olen niistä lukenutkin.
Teemalta tuli juuri "Erityisiä naisia",
jossa kerrottiin Agatha Christien
elämänvaiheista.
Sinulla on komea kokoelma murhamammasta.
Pasi Lepola sanoi…
Haa, mukava vastaus haasteeseen. Koska lähdit hakemaan vastausta noiden hakusanojen kautta, niin hieno oivallus lähteä rakentamaan sitä ensimmäisen postauksen ja Agatha Cristien kautta. :)
pappilanmummo sanoi…
Eikösa yksi noista murhajutuista ole 10 pientä neekeripoikaa...
Tillariina sanoi…
pappilanmummo: Kyllä, yksi erikoisimmista juoneltaan on "10 pientä neekeripoikaa! Se dekkari on ilmestynyt myös toisella nimella "Eikä yksikään pelastunut"! Sanaa "neekeri" kun pidetään sopimattomana. Agatha tykkäsi käyttää lastenloruja monissa kirjoissaan ja ne ovatkin hauskoja!
arleena sanoi…
Kesäihmiselle dekkarit ovat just oikeaa lukemista.Vähän tai paljon jännitystä aurinkovarjon alle.
Kiva vastaus.