Love and more love!

Tänään oli erittäin huono kuvauspäivä. Nukuin suorastaan onneni ohi. Töistä tullessa asetuin hetkeksi sohvalle ja lueskelin s-posteja siinä läppäri sylissä. Lisse-kisu selkänojalla kehräämässä. No, auttamaton väsy iskee. Lasken läppärin lattialle ja päätän ottaa ihan pienet nokoset, käännän yhden sohvatyynyistä päänaluseksi...ja herään 1½ tunnin kuluttua! Ruokaa väelle ja pikaimurointi. Päätin mä nyt kuitenkin huonossa valossa pari kuvaa räpsiä. Elikkä tässä on Vennin etutassu. Niin ja koska koko Venni on niin rakas, niin sitten sitä lovea....


Tämän on leimasin, jolla voi tärkeisiin viesteihin laittaa vähän tunnetta mukaan ! :)


No, ettei takatassu tuntisi itseään vähempiarvoiseksi, niin sitten nämä ihanat vaaleanpunaiset anturat kuviin! Lissellä on mustat anturat ja ne ovat tietty ihan yhtä suloiset. Venni on kova kutiamaan tassuistaan ja kuten jo esittelyssä tuli ilmi, tassut ovat ehkä numeroa liian isot noin pienelle kisulle!

Kommentit

Tapsu sanoi…
Noin käy usein minullekin, nukahdan sohvalle mutta päiväunethan on terveellisiä:)
Eikö muuten sananvahvistus ole ihan turha kun on kommenttien valvonta käytössä, lisäksi vielä bloggerin oma roskapostisuodin!
Tillariina sanoi…
Jossain blogissa valiteltiin valtaisaa roskapostimäärää, joten annoin minäkin sitten olla tuon sananvahvistuksen päällä. Inhoan kyllä sitä henkilökohtaisesti...kokeillaan nyt ilman sitä! :)