Ankkalammella

Kamerasta oli virta lähes kaputt. Ei hyvä!! Olen nyt paljon kuvannut tuolla teleputkella ja onpa ollut jatkuvasti tuo kuvanvakainkin päällä. Se syö minusta virtaa aika tavalla. Otin riskibisnekset, elikkä kuvanvakain pois päältä ja ja sitten vielä aina virta pois kun talsin vaan menemään. Energiansäästöä. Joitakin uusia ja muutama vanha tuttavuus tuli vastaan. Silmien kanssa on ollut ongelmia, varsinkin vasen menee välillä aika sumeaksi, sitä pitää pikkusen hieroa luomen päältä ja välillä pitää kiinni.

                                                                                     Välkekorento (Somatochlora metallica)


Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Toivottavasti vasemman silmän oikeuttelu on vain väliaikaista.

Silmistä puheenollen, on kyllä hauskat ja värikkäät pallosilmät noilla alimman kuvan korennoilla. :) Hyvin olet onnitunut ilman kuvanvakaajaakin, varsinkin kakkoskuvan lehdenhalaaja on erinomaisen terävä ja upea.
Häivähdys sanoi…
Onpa teillä ihana paikka kuvailla korentoja, noin monia eri lajeja! Hienoja kuvia ehdit saada ennen patterin jämähtämistä!
Riitta Sinikka sanoi…
Todella ihania kuvia!!
Intianminttu sanoi…
Sulla on kyllä upeat kuvauspaikat, ja ilmeisesti lähietäisyydellä kodistasi. Muista räpytellä tarpeeksi, että kyynelneste voitelee silmät...olen huomannut itsekin, että kuvatessa välillä silmät kuivuu melkoisesti.
Pirkkoinkeri sanoi…
Mahtavan upeita kuvia! Eikös vaan olekkin ötököitten maailma kiinnostava ja mukaansa vievä. Muuten: kummasti niihin tottuu, enkä minäkään enää heti ravista niitä tiehensä, jos sattuvat kädelle istahtamaan. Eilen jopa kuvasin kädellä olevaa toukka, kuva tosin meni pieleen :)
Tiitsa sanoi…
Onhan komea "saalis" ja komeita kuvia, kertakaikkisen hienoja.
Tellu sanoi…
Tosi-tosi upeita korentoja.
Toivottavasti silmäsi kunnossa.
Matonkude sanoi…
Jestas mikä korentokeidas sulla on siellä lähistöllä =D
Upeita kuvia taas!