Sunnuntain vimppa!


Olispa näissä bloggerin kuvakoon valinnoissa vähän enemmän vaihtoehtoja. Tämä isoin on niin iso, mutta sitä pienempi taas aika pieni. No, joka tapauksessa laitan vielä tämän kuvan, sillä en kestä, että sunnuntain mun viimeisimmäksi kuvaksi olisi jäänyt se typerä kartta! Yäkkelis!! Tuli otettua tänään peräti kahdet päikkärit. Vasen silmä rähmii ja kutisee. Huomenna on tuhat ja yksi tehtävää, toivon mukaan näkimet toimii. Hyvää alkavaa viikkoa!

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Kaunis perhonen, taitaa ensiviikolla lennellä perhosia enemmänkin. Hyvää alkavaa viikkoa sinullekkin ja toivottavasti näkimesi ovat kunnossa ;)
Pasi Lepola sanoi…
Jep, mullakin on joskus käynyt noin, että jää harmittamaan kun ylimmän postauksen kuva on omasta mielestä tylsä. :) Hieno finaali viikonlopulle, kannatti postata! :)
Saila sanoi…
Vai ei yäkkelis-kartta kelpaa sunnuntain viimeiseksi :-D Itse laitan kaikkien kuvien koon valmiiksi omaan blogiin sopivaksi, se käy nopsasti ainakin iphotolla joka mulla on käytössä, tallennan ne sitten blogiin menevien kuvien kansioon ja seuraavalla kerralla pyyhin edelliset kuvat sieltä yli.
pirkko sanoi…
Tuo kokojuttu on tosiaan ärsyttävä, kun mulla menee jo isoin kuva tekstien päälle ja sitä en kestä katsella. Ja en ole niin fiksu kuin eräät (kuten Saila), että muokkaisin kaikki kuvat etukäteen. Huoh, ehkäpä pitäs.
Kiva kuva tämä, kyllä kelpaa katsella.
Tiitsa sanoi…
Minusta kuvakokosi on ihan hyvä ja klikkaamallahan sen saa suuremmaksi ja samalla myös kuvan laatukin paranee. Ainakin itse klikkaan kuvat aina isommiksi.
Askartelin itte sanoi…
Ihania kuvia tullut tänne. Olen tässä Heinolan kautta tänne Hyvinkäälle tullut:))
Emileitha sanoi…
Taas hieno kuva..Minäkin ajattelen ettei jää ns ruma kuva moneksi päivää viimeseksi..