Selostus sängystä!


Sitä on nyt herätty ja maha murisee nälkäänsä. En nyt oikein vaan tiedä millä ruualla tässä kokeilisi seuraavaksi tuon vatsan kestävyyttä. Eikä taida tosin j-kaapin valikoimakaan olla erityisen monipuolinen. Tee ja voikkoleipä kai sitten.

Puoli kahdelta söin pienen kupillisen 4-viljan puuroa ja se meni kyllä oikein hyvin. Lisse-kisu tykkäsi kyttyrää kun laitoin vartti sitten pedin. On uskollisesti nukkunut mun kanssa hoitsukisuna koko päivän. Tarvittiin aika monta siivua teippirullaa, että sain lakanasta mustat karvat pois. Naapurissa kai joku soittaa autostereoita lujaa.

Kuva on otettu 6.8. Ankkalammella. Eikä liity tähän juttuun mitenkään. Paitsi, että päivällä huimasi kun olis justiina ollut jonku korren kyydissä tuulella.

Kommentit

Harry Kalenius sanoi…
Huippaaminen voi johtua matalasta sokerista. Tämä tietysti vain maallikon arvaus.
Saila sanoi…
Pikaista toipumista!
Tiitsa sanoi…
Hyvä kun olet jo pystyyn päässyt. Toki huippaa kun et ole voinut syödä mitään. Onneksi on viikonloppu edessä ja luvassa huomiseksi +20 ;) Kyllä se siitä taas.
Sirpa sanoi…
Tsemppiä vaan!! Huomenna on jo varmaan parempi olo.
Tellu sanoi…
Pikaista paranemista ;)
Marru sanoi…
Nyt vaan jatkat huilailua!
Pasi Lepola sanoi…
Voi olla että tuota kaunista korentoakin huippaa tuossa tikun nokassa, hieno kuva. Toivottavasti nyt tänä aamuna on jo varma olo!