Sairaana

Eilen illalla alkoi mahaan sattua, oksettaa ja palella. Menin ämpärin kanssa nukkumaan aika ajoissa. Heräilin yöllä mahan kivistyksiin, mutta ei olo mitenkään kovin surkea ollut. Siispä aamulla aamupalaa ja töihin lähtö mielessä.

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mieluinen työkamu tulossa kylään heti aamusta ja mitä parasta koko viikon odotettu lounas paikallisessa lounaskellarissa suunnitelmissa (uunilohta ja sveitsinleikettä, nam!). Oltu näet eväillä koko viikko!! NIIN ja tänään on perjantai!

Plääh...vessaan juoksu, itkua ja ulinaa...sinne meni aamupala. Soffalle makoilemaan, kissat tulevat lohduttamaan. Mies urputtaa siinä, että "Onko työstressiä?", "Käsiä pesty?"...Hän oli pessyt minulle eilen autonkin! "Yritä parantua!". Yritän. Makoilen sängyssä, vähän kipristelee mahaa ja palelee. On yöpaita, pyjamahousut, sukat ja fleecetakki päällä. Lisäksi olen peiton alla. Tylsää. Onneksi on läppäri...Lisse-kisu tuli jalkopäähän, jee-e...se lämmittää!

En tiedä onko koivun pahka sairaus, mutta aika mielenkiintoisen näköinen sellainen on. Mielikuvitus voi alkaa laukkaamaan. Minusta tuo pahka näyttää jättimäiseltä punaiselta sammakolta.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Voi ei, pitikin sattua juuri nyt. En sano, että koeta parantua sillä sitä teet takuulla. Onneksi on läppäri jos vain jaksat sen kanssa kaveerata ja onneksi on kissat lämmittämässä varpaita.
Vatsatauti ei ole mitenkään mukavaa seuraa.
Ja ihan selvästi tuossa koivun kyljessä on sammakko.
Paranemisiin.
Pasi Lepola sanoi…
Onhan tuossa vähän sammakkomaisuutta, mutta minä väitän, että tuo puu on ihan selvästi raskaana!

Toivottavasti paranet pian!
Emileitha sanoi…
Sammakko se on, ihan selvästi.
Voi surkeus, mietit varmaan että mistä ne basiluskit sait.. jostain ne vaan aina löytyy.. ei sille mitään voi.. Jaksamista sinulle..
Voi surku, en kadehdi. Kamalaa ajatellakin, jotkut hankkivat itse tarkoituksella, sitä en käsitä. Mutta nauttikoot he siitä silloin ihan rauhassa ;) Paranemisia :)
Tillariina sanoi…
Mustikkasoppaa ja lacto seveniä parin tunnin päästä, jos se tästä lähtis! Kiitos myötätunnosta!
Askartelin itte sanoi…
Minunkin mielestä ihan selvä sammakko:) Kurjaa on sairastaa, jaksamista sulle.
pirkko sanoi…
Selkee sammakko ;)
Koitan parantua pikaisesti.
Ciacy sanoi…
Voi koitahan parantua. Ja tuleehan niità muitakin perjantaita....tai eihàn sen tarttis ees olla perjantai, jotta menet lounaalle sinne kellariin...hali
Matonkude sanoi…
Hoidot ja tropit on hyvät sulla, joten nyt täältä pasilliskoille potku persauksiin ja avot seuraavien unien jälkeen huomaat olevasi jo kameran jatkeena!

Pahkana minä pahkan näin, mutta sanojesi jälkeen sammakkona :)
(Minne olen kadottanut rakkaan mielikuvitukseni?)
Hietatar sanoi…
Pahkasammakkohan se on.

Paranemista! Huomenna on päivä uusi.
Lennu sanoi…
Pikaista paranemista<3
Metsä voi yllättää kuten puutkin!
Marru sanoi…
Voi ei, nyt on yks'sun'toinen sanonut olevansa kipeenä... pikaista paranemista!
oot oikeassa, se näyttää isolta punaiselta sammakolta ;D
Harry Kalenius sanoi…
Sammakko se siinä puuta halaa. Pikaiset paranemiset.
orvokki sanoi…
Voi sinnuu.. että pitikikin sairastua. Pikaisia paranemisia, mutta sitä ennen ota lungisti ja nauti laiskottelusta.. hih
Puhalla pipi tuohon pahkaan, se näyttää siltä, että kestää mitä vaan.
Pessi sanoi…
Puun kyljessä on apinavauva, joka on tarrautunut lujasti kiinni. :o) On se! Juu-u! Paranemisia!