Päivän paras sudenkorentokuva!

 


Tai oikeastaan tämä ei oo se paras, koska pilasin sen parhaimman otoksen kuvankäsittelyllä...Eikä alkuperäistä enää ole tallella kun mä aina siirtäessä tietokoneelle poistan kuvat kamerasta. Ihan silleen vähän harmittaa. Paljon tarkemman kuvan tössin.

 Mies lähti ekan kerran Ankkalammelle kuvausreissulle mukaan, mutta ei hän oikein jaksanut olla tuntia enempää. Lammessa ui paljon kaloja, ensi kerralla pitää ottaa onki hänelle käteen. Näki kuitenkin varmaan 40 eri korentoa ja ihasteltiin myös "isoa sinistä" kun se käy melkein sylissä nykyisin pyörähtämässä. Kuvaa se ei antanut tänäänkään ottaa.       Sudenkorentojen kamasutra s.24


Kommentit

Askartelin itte sanoi…
Hieno kuvahan tämä on, oikein akropatia korennot siinä ;)
Tiitsa sanoi…
Auts, tuo alkuperäisen katoaminen, mutta erinomainenhan on tämäkin, aivan loistava väreiltäänkin. Nyt se iso sininen sitten on tutustunut sinuun ja kohta saat jo kuvankin... ehkä ;)
Aikaa se vaatii, joten ota tosiaan onki mukaan ja evästä niin saat rauhassa kuvata. ;)
Sirpa sanoi…
En varmalla päästä irti...
Huisin hieno ja hauska otos!!
Tillariina sanoi…
Tiitsa: Parhaani mukaan sitä kesytän, kehun lammen kauneimmaksi ja lupailen herkkupaloja...:)
Pasi Lepola sanoi…
Melkoisia sirkustaiteilijoita :) Tuolla alemmallahan on pellen maskikin. Hieno!
Anonyymi sanoi…
Hyvä kuva tämäkin on. Tänä syksynä elokorennot täällä ovat olleet kovin punaisia ja niin on sinunkin kuvassasi. Ehkä ne ovat sitä aina, mutta jotenkin tänä vuonna näyttävät erityisen punaisilta.

Tiedän kuinka harmittaa kun alkuperäistä ei enää saa takaisin. Kannattaa laittaa tietokoneen asetukset niin, että muokatut kuvat tallentuvat aina eri kansioon kuin alkuperäiset.