Omppuvaras!Aika söpö pörröhäntäinen omppuvaras nurtsilla pomppi eilen. 
Tämäkin sarja on kuvattu kodinhoitohuoneen ikkunasta. Ajattelin kuitenkin yrittää ottaa pihalta kuvaa, mutta...meidän ulko-ovihan narisee ihan hirmusti. Kurre pomppi välittömästi käpälämäkeen! Lisäksi huomasin tuulikaapissa kun laitoin kenkiä jalkaa, että kameran asetukset olivat enempi kun päin honkia! Pelkäsin, että otetuista kuvista ei koko kurrea näe! No, eipä laadulla pääse kehumaankaan. Tein kuitenkin kollaasin, sillä uskon tämän olevan se sama Keesi-Kurre mikä taannoin kuvattu vesisateessa omppua rouskuttamassa! Noin hieno häntä sillä on! :)

Kommentit

Saraheinä sanoi…
Mainio kuvasarja omppuvarkaasta! Tosi hyvinvivan näköinen otus :).
Tiitsa sanoi…
Söpö kuin mikäkin ja niin komea pörröhäntä. Eikös se häntä ollut oravan ylpeilyn aihe ;))
Tuttu tilanne tuo asetusten pielessä olo ja useinmiten sen huomaa juuri hännästä jälkeenpäin. :)) Ihan hyvät kuvat sait kuitenkin.
Pessi sanoi…
Soma pörröhäntäinen herkuttelija ja supersöötti kollaasi, väreineen kaikkineen! :o)
Marru sanoi…
Hyvät kuvat oot onnistunut ikkunan takaa ottamaan!
Ronja sanoi…
Ihana orava :)
Liplatus sanoi…
Antaa kurren syödä.:)
Ei liikaa kuienkaan, ettei massu tule pipiksi.

Hellyttävä!
Juliana sanoi…
Soooo cute!))) Wooohoooo!
I like this little fluffy creature))

xoxo, Juliana
[pjhappies.blogspot.com]
M. Metrossa sanoi…
Me laitettiin kerran (hometalossa vielä asuessa) videokamera kuvaamaan yöksi, että saataisiin selville, kuka käy yöllä omppuvarkaissa. Ja kappas – nauha paljasti, että aamuyön hämärässä asteli pihaan joukko peuroja, jotka tyytyväisenä rouskuttivat maahan pudonneet omenat!
Suvikummun Marja sanoi…
Aivan hellyyttävän suloinen voro ♥
Meilläkin orava kävi kesällä hakemassa aina pellosta mansikan ja meni sitten puun oksalle sitä syömään. Hänellä oli lupa, kun otti aina vain yhden kerrallaan ja söi kokonaan. Räkätit olivatkin eri asia, niiltä oli pääsy kielletty ;D