Kiirusta pitää!

Eilen pääsin lähtemään töistä kotiin varttia vaille viisi ja tänäänkin voi mennä ja meneekin ainakin tunnilla pitkäksi työpäivä. No, haittaa ihan vähän tätä kuvausharrastusta.


Tämä kuva on otettu 18.8. ja siinä ei oikeastaan muuta erikoista ole kun jännä valo ja tausta. Joskus minusta tuntuu, että kamera kehittelee niitä ihan omasta päästä! Ihan tavallinen lammella seikkailupäivä se oli, puolipilvistä ja lammen rannat ovat siis melkoista kasviryteikköä, mistä tällainen autius oikein löytyi?! En tiedä. :)


Kommentit

Teemu Tretjakov sanoi…
Tausta on tosiaan hieno, ja valo muutenkin jollain tavalla erityinen.
Matkatar sanoi…
Kaiken kaikkiaan tosi hieno kuvahan tämä on! Heh, minulla vähän samoja ongelmia että työt haittaavat harrastuksia, mm. valokuvausta :D Mukavaa keskiviikkoa!
Pasi Lepola sanoi…
Älä nyt vähättele, tuo on suorastaan upea kuva ja tosiaan hieno valo! :) Olet nyt kesän kuvannut ja blogannut ahkerasti, joten tulee väkisinkin vieroitusoireita syksyn myötä iltojen lyhentyessä, kun ei ehdi kuvaamaan. Siihen on totuttava. Älä huoli, kyllä me lukijat pysymme täällä, koukkuun on jääty! ;) :)
Askartelin itte sanoi…
No, on kyllä ihana kuva ja just valo tosi kauniisti loistaa:)
Pierre BOYER sanoi…
Une magnifique et délicate libellule bleue...
Belle journée,

Pierre
Emileitha sanoi…
Hieno kuva on, pitäskin lukea jotain noista korennoista..ovat niin kauniita ja en tiedä mitään..
Sinä innostit minut kuvaamaan näitä härveleitä..kiitos sinulle..
Marru sanoi…
Se on ikävää, ku työt haittaa harrastuksia... mutta toivottavasti kerkiät poiketa blogissani, siellä on sulle jotain :)
Tiitsa sanoi…
Mielettömän upea kuva. Tuo on vaikeaa, kun illat pimenevät eikä aikaa jää näille viimeisille kesäisille päiville kuvailla. Toivotaan aurinkoisia viikonloppuja nyt vielä runsaasti. eikö niin?