Putooko silmät päästä, Venni?

Varmaan olettekin jo huomanneet, että Venni on meidän perheen lellipentu. No, oikeastaan miehen eniten, mutta kyllä tämä viiksivallu on aika tavalla koko perheen huomion keskipisteenä. Lisse on kuitenkin ikuisesti mun ykköskulta, mutta eipä tuo Vempukka ole kovin kaukana takana. 


Jostain syystä meillä molemmat kissat vahtivat ruokapöydän tuntumassa porukan ruokaillessa, että jos joku nousisi pois paikoiltaan, silloin voi hypätä tuolille ja esittää, että se onkin kisun paikka! No, aamupalalla Venni hyppäsi tuolille ja ilme on kyllä se, että mä istun tässä nyt! Tajuntaan iskee, että lautasella on herkkuva, leipäjuustoa tai juustoleipää paikkakunnasta riippuen! Nam! Eipä tällä kertaa herkkuja tullut muuten kun ohuen ohuena kinkkuna, jota saa siis ykkösfanilta kaksi kertaa päivässä.

Kommentit

Minttuli sanoi…
Johan on mainiot kuvat.
Anne sanoi…
Voi mikä ilme tuossa ekassa kuvassa! :D
Matkatar sanoi…
Oi ihana kisu, täytyyhän sille välillä herkkuja antaakin :) Minäkin tykkää leipäjuustosta. Oletko kokeillut laittaa vähäksi aikaa mikroon? Sulaa ihanan hampaissa narskuvaksi, nami
Iines sanoi…
Vasemmassa kuvassa on selvästi Karvisen sukulainen, perheen todellinen kingi, laiskanpulkskea mutta itsetietoinen habitus. Oikeanpuoleisessa kuvassa tiukka tuijotus herkkupalaan..

Aivban ihana kissa, kaunis!
Tuula sanoi…
Ihanat kuvat! Hihittelen täällä itsekseni. Taitaa olla Karvisen sukua tuo Venni ;).

Kissat ovat aivan ihania persoonallisuuksia. Olen aivan varma, että olen ollut kissa edellisessä elämässäni, kun niista niin tykkään.
Askartelin itte sanoi…
Ihana, on semmonen ilme että anna vähän...
Tiitsa sanoi…
Voi tuota ilmettä :) Ihana kissapersoona.
Pasi Lepola sanoi…
No on Vennillä hyvät oltavat jos tulee kinkkua kaksi kertaa päivässä. :)
Tillariina sanoi…
Vennin yksi lempinimistä on "Kinkkuhaukka"! Siinä jutussa kinkun palasia heitetään näet ilmaan ja kinkkuhaukka hyppää, ottaa ilmasta kiinni ne käpälillä ja syö herkut pois, ilman lihan lattiakosketusta! :) Tosi taitavaa! Lellipentu on lellipentu! On tässä puhuttu suolan liikatarjonnasta jne. Turhaa.