N i i n jännittävää!!

 


Miesten keihäänheittoa tässä tsiigaillaan mielettömän jännittyneenä. Tuleeko mitalia vai eikö tule. Meillä porukat pyörivät päivällä Elomessuilla. Minua ei nyt ihmisjoukko kiinnostanut. Kävelin sen ajan Vanajaveden rantareittiä kun sääkin oli suotuisa. Tosin pariin kertaan tuli semmonen hikinen väsymys ja huono olo. No, istuskelin ja odottelin parempaa oloa. Kaikenlaista pientä kivaa tuli kuvattua. Porukkaa oli poluilla vaan niin paljon, että kolme kertaa lähti kuvauskohde karkuun! Olipa muuten hankala tarkentaa kaksi perhosta samaan kuvaan kun olivat sen verran kaukana toisistaan.

Jee, mitali tuli!!
Hyvä, Antti Ruuskanen!!
Onnea!!

Kommentit

Saila sanoi…
Onpa jännän näköinen kukka! Ihana. Täälläkin seurattiin keihästä, piti vieläpä raportoida ystävälle koko ajan tilanteita, kun hän ei voinut kisaa seurata. Hyvä Ruuskanen!
Tellu sanoi…
Ihana kuva!

Täälläkin jännätty ... Hyvä Ruuskanen :)
Vikki sanoi…
Tykkään tästä kuvasta niiiin paljon, en välttämättä osaa sanoa miksi, tässä on vain jotain!
Aika jännä kisa oli!
traappe sanoi…
Huippu otos tuo kuva! :)
trina sanoi…
Oi, tuossa kuvassa taitaa olla auringontähteä, jota olen haaveillut kukkapenkkiin. Onneksi tuli mitali keihäästä Suomeen. Oli kyllä jännä kisa.
Pasi Lepola sanoi…
Pakko yhtyä taas muiden kommentteihin, tämä on kyllä huippuhyvä otos. Erinomainen, vähän erilainen kuvakulma, yläperhonen aseteltuna juuri oikeaan paikkaan. Aivan kuin se katselisi mitä kaveri ja kimalainen puuhailevat. Upea taustan pehmeys - sävysävyyn! Hyvähyvä!