Iltapäiväkävelyllä!


Loma on pian loppu. Sain valokuvata joka päivä, säät suosi, ruoka oli hyvää ja nukuttuakin tuli ihan tarpeeksi. Siis teki tehtävänsä. Enempikin tietty olisi ottanut kun kolme päivää, mutta hyvä näin.
Tänään meni touhu sitten enempi rastaiden kuvaamiseksi. Aamupäivä räkättirastaan seurassa ja iltapäivä mustarastaan. En tiedä mikä minuun tuli. Olin jo jossain vaiheessa varma, että putki hajosi tai sitten kamera. Tuli totaalista suttua. Tein valotuskokeiluja ja vaihdoin kuvausasentoa. Ylivalottui enempi kun pahasti iltapäivän kuvat. Minussa se vika oli, toivon mukaan...


 Kiitokset t o d e l l a kärsivälliselle tipulle! Se vaan nökötti ja varmaan huokaili, että ei tuolla emännällä taida tulla tänä päivänä hommasta valmista! Otin ihan varppina 30 kuvaa tästä tipusta! :) Nyt jo homma naurattaa, mutta ihan meinasi hiki nousta pipon tuntumaan!Kommentit

Sirpa sanoi…
Kannatti vähän hikoillakin :) Hienot. Tuosta alimmaisesta tykkään kovasti.
Tiitsa sanoi…
Loistava kuvauspäivä sinulla. Kumpikaan rastaista ei ole niitä jokapäiväisempiä. Muutenkin olet onnistunut lomallasi kuvaamaan harvinaisuuksia. Hieno loma.
Mustarastaatkin ovat niin upeita.
Vanilja sanoi…
Selailin noita muitakin kuviasi, Hyviä kuvia olet taas ottanut meidän iloksemme :D
Harza sanoi…
Mustarastaan laulu on minun kevään merkki. Täällä maalla sitä saa vaan odottaa, mutta kun se viimein saapuu tänne ja alkaa laulamaan iskee suuren moinen tunne!

Hienon sään olet saanut lomallesi!
Suvikummun Marja sanoi…
No, nämä kuvat ainakin onnistuivat ihan erinomaisesti!
Olipa tosi kärsivällinen mustis. Meidän ruokintapaikan mustikset eivät suostu kuvattaviksi ollenkaan, vaan pyrähtävät heti pois kun niitä yrittää lähestyä kameran kanssa!
Harakka sanoi…
No eitodellakaan ole missään vikaa, kun noin tosi upeita kuvia olit ottanut!
Ihan kuin lintu olisi ihan nenäni edessä livenä, niin hienosti otetut kuvat!
Anne sanoi…
Oi, mustarastas on yksi suosikeistani. Tänä talvena yksi on ilahduttanut käymällä ruokintapaikalla ja kovasti jo odotan, milloin alan kuulla sen viheltelyä.
Pirkko sanoi…
Kuvasi sopisivat hienosti myös instagramiin. Raitapaita seikkailee jo siellä ja kosiskelee vanhoja blogiystäviä mukaan luomaan omat kuvasivunsa. Pääset kurkkimaan kuviani blogissani olevasta linkistä.
Pasi Lepola sanoi…
Hienoja kuvia ainakin nämä. Ettei vaan valotuksen asetuksiin olisi lipsahtanut Ev +1 tai jopa enemmän?
Tillariina sanoi…
Pasi, en tiedä mitä siinä tapahtu, mutta musta lintu muuttui harmaaksi ja oksistosta tuli melkein valkoisen harmaata! :) Onneksi pari kuvaa sain onnistumaankin, muuten olisi harmittanut ihan hirveästi!