Tuolit kissoille!


Joskus tuntuu, että me leikitään jotain tuolileikkiä näiden meidän kissojen kanssa! Heti kun tuoli vapautuu, niin siinä istuu kissa! Erittäin kutsuva kissan kannalta on tuoli, joka ei ole normaalilla paikallaan. Siitä tulee yleensä lähes kiista, kuka milläkin tuolilla istuu! Mies siivosi työhuonetta ja imurointia helpottamaan siirsi nämä tuolit käytävään. Siinä ei montaa minuuttia mennyt kun niissä makoili tällä kertaa Venni! Ruokapöydässä ei sitten kannata hyppiä paikaltaan myöskään, sillä kisulaiset näkevät heti tilaisuutensa tulleen! Siis santsilautasia kantsii välttää!
Kommentit

Saila sanoi…
Santsilautasen kokoisia pupilleja kuvissa :-D
Varmaan se tuoli, josta on juuri ihmispehva noussut, on sopivasti valmiiksi lämmitetty. Meilläkin menee heti tuoli kissakäyttöön, jos siltä pehvansa nostaa - varsinkin kaikkein paras mukava tv-tuoli! Paras vaan pysyä siinä paikoillaan jos meinaa katsoa leffaa, ei voi käydä mainoskatkolla hakemassa evästä ;-)
Tillariina sanoi…
No, niinpä nuo pupillit! Sitä on tulppaaneja ja joulutähden kuivanneita lehtiä taas rouskutettu!
Annele sanoi…
Onpa kaunis tuo Venni ja sen huikea katse, etenkin keskimmäisessä kuvassa, eipä sitä raaski varmaan poiskaan tuolilta ajaa, niin on mukava kellotella siinä :).
Tiitsa sanoi…
Kyllä ne on ihania, kun saavat olla aidosti perheenjäseniä ja tuntea, kuinka heitä rakastetaan. Venni on komea kissa ja tuo katse, ei sitä voi vastustaa.... eihän ;)
Pasi Lepola sanoi…
Niinpä, sama ollaan huomattu. Meilläkin Jasu testaa välittömästi kaikki sisustukseen tehdyt muutokset aivan kuin ne olisi aina tehty pelkästään sitä varten.
trina sanoi…
Meillä kissa valtaa joka ilta kahden istuttavan sohvan juuri ennenkuin meinaan asettua sohvalle katselemaan telkkaria. Me ollaan juuri harkittu uutta nojatuolia olohuoneeseen ihan vain sen vuoksi, että olisi aina jokaiselle yksi pehmeä istuin: mulle, miehelle ja kissalle. Ja eihän nukkuvaa/horrostavaa kissaa voi koskaan häätää pois.
Tillariina sanoi…
Niin, tuolit, soffat ja sängyt kissoille pitäisi tietysti otsikon olla!
Meillä on kaksi soffaa 2- ja 3-istuttavat. Lisse kuorsaa tuossa mun niskanlämmikkeenä 2-istuttavan selkänojan päällä ja Venni valtaa yhden paikan isolta soffalta. Lisse jos menee isolle soffalle,haluaa juuri sen valmiiksi lämmitetyn paikan ja tuijottaa niin tiukasti istujaa, että tajuaa yleensä kyllä siirtyä!
Juuri niin kissamaista :) Kaikki mikä hiermnkin poikkeaa tavallisesta, viehättä, kuten tuo tuolien paikanvaihto :-D
Harakka sanoi…
Voi ihania kisuliineja!
Pirkkoinkeri sanoi…
Jo osaa kissa olla hyvän näköinen. Ei tuommoista voi häätää miltään istuimelta.
Karttu sanoi…
Meilläkin on meidän itse eniten suosimat tuolit myös kissojen suosiossa. Tietävät, mokomat, ettei niitä raaski siirtää pois. Välillä käydään rapsuttelemassa ja maanittelemassa, että siirtyisitkö...
Anne sanoi…
Hauskoja ja ilmeikkäitä kuvia jälleen :)