Sankkaa lumisadetta!Koko viikonlopun on satanut lunta, enemmän tai vähemmän. Eilen huomasin, että kauralyhteellä oli enemmänkin väkeä. Oli vaan jo aika pimmeetä klo 16.30 maissa, mutta hain kameran nyt kuitenkin. Nämä siis ovat ikkunan läpi otettuja. Laitetaan nyt toinen kuva myös samasta paikasta kun en osannut päättää, että kumman laitan! Ekassa lintuja on enemmän, mutta toisessa kaikkien päät näkyy
 kunnolla !:)


Kommentit

Tiitsa sanoi…
Oikeat tunnelmapalat. Kortin tekisin, niin kaunis on tuo lumisade ja värit. Ikkunako tehnee tuon utuisen kauniin pehmeyden kuvaan. Tykkään.
JPK sanoi…
Kovasti lunta tullut täälläkin. Nyt näyttää lakanneen. Taitaa se niin olla, että enin osa näistä lintukuvista meillä itse kullakin on ikkunan läpi otettuja. Ja miskäs siinä. Hyvin näkyy lyhde lintuja kiinnostavan:)
Sirpa sanoi…
Kauniita molemmat!!
Niinkuin Tiitsa sanoi, tulisi ihanat kortit, vaikka ensi jouluksi.
Susanna sanoi…
Samaa lumisadetta täällä meilläkin, mutta keltasirkkuja ei ole näkynyt... Romanttiset kuvat olet ottanut :-)
kivitasku sanoi…
Ihania! Eli ehdottomasti samaa mieltä kuin Tiitsa ja Sirpa, ihan joulukorttikamaa!
Anne sanoi…
Oi, miten kauniilta tuo lumisade näyttääkään!
Mustis sanoi…
Voi, miten ihania keltasirkkukuvia! Ajattelin ensin että tuo yksi olisi ehkä varpunen, mutta luultavasti onkin nuori sirkku...joulutunnelmaa lumisateessa keskellä helmikuuta:) Nättejä kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen.
Annele sanoi…
Erittäin kauniit kuvat , kuten muutkin ovat todenneet niin upeita olisivat kortteina, niissä on jotain vanhaa aikaa, herkkyyttä :)