Onnellinen päivä!


Mun uusi kännykkä tuli tänään, 9 päivän odottelun jälkeen. Jippii-Jai!!Paitsi ei sitä vielä voi ottaa käyttöön kun sunnuntaina tilaamani uusi micro-SIM kortti on vielä matkalla. No, yleensä toimittavat niitä aika nopsaan, että josko huomenna. Tilasin kännykälle myös läppäkotelon, jonka värivalinta hieman jäi myöhemmin arveluttamaan. No, kun aukaisin paketin siellä ei ollutkaan sellaista tylsää viininpunaista, vaan aah...sellainen Ferrarin punainen kotelo! Sekin siis meni enemmänkin kun putkeen, vähän kun vahingossa! Sen pitäisi olla nahkaa. Jotenkin epäilen ja siinä on ihan järkky lemu. Pitää jotain hajustetta pirskotella. 

 Työt sujuivat tänään mallikkaasti, ettei voi siitäkään valittaa. Näin hyvän päivän päälle melkein pelottaa, että jotain ikävää tapahtuu. No, koputin jo päätäni varan vuoksi. Mun tulppaanit olivat levähtäneet osittain tälleen jännästi! Oli pakko ottaa niistä kuva!

Kommentit

Saila sanoi…
Levähtäneet tulppaanit ovat kaikkein valokuvauksellisimpia!
Mahtava päivä siis, ja turha pelätä mitä menisi pieleen. Joskus menee hyvin ja joskus ei, näin se on, ja silloin kun menee hyvin, on syytä juhlaan :-D
Katriina sanoi…
Kukka oli varmaankin ilosta soikeana nähdessään sinun riemusi;) Reimastuttavat värit onkin, kuten nahkakotelossasikin.
Äityli-Mummo sanoi…
Upee avoin tulppaani, mut taitaa hävitä noille Venni silmille :D
Tiitsa sanoi…
Onneksi olkoon uudesta puhelimesta ja ferrarinpunaisesta kotelosta. Tulppaanitkin ovat kauneimmillaan juuri lakastuessaan ja pian on viikonloppu ja voi ostaa uudet kukat. ;)
Pasi Lepola sanoi…
Ihan hieno kuva, mutta minua nyt kiinnostaa enemmän, että minkä puhelimen laitoit? Ilmeisesti älypuhelin kun on microSIM?... mutta ei ainakaan iPhone, koska ei nanoSIM! :)
Juliana sanoi…
congrats!
wonderful flowers!

Have a great St.Valentine's Day!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject
Tillariina sanoi…
Pasi, mä pysyn merkkiuskollisena (ed. C7)! Oikeastaan kameran takia valitsin tämän mallin elikkä Lumia 920 (valkoisen luuri). iPhone 5 olisi ollut selkeästi vielä kalliimpi ja siinä ei oo minulle mitään ekstraa. Ihan vaan vähän pitelin sitä eilen käsissä kun ei oo vielä sitä SIM-korttia. Kyllähän siitä laatu "säteilee"!! :) Saapa nähdä miten pärjään Symbianin jälkeen Windows Phone kasin kanssa?!

Suomessa on enimmäkseen hämärää ja sen kuvaamisominaisuudet ovat siinä lajissa todella hyvät. Päivityksen jälkeen päiväkuvatkin kohentuneet huimasti! No, mä voinkin niitä tässä joskus sitten laitella tänne! Lisäksi löysin nettimaailmasta sen "polun", millä pystyy ottamaan parhaimmalla laadulla kuvat, omituisen epäloogisesti piilotettu!
JPK sanoi…
Jotenkin heti ajattelin, että Lumia taitaa kyseessä olla:) Nyt onkin sitten kuvauskelpoinen kamera aina matkassa, vaikka säätömahdollisuudet eivät ihan järkkärille pärjääkään!
Pasi Lepola sanoi…
Onneksi olkoon, kyllä 920:lla kehtaa kuvata vaikka blogiinkin, jos järkkäri ei satu olemaan matkassa ja mielenkiintoista kuvattavaa löytyy. Vaimollani on 820 ja kyllä se Windows näyttää ihan opittavalta/käytettävältä käyttöjärjestelmältä vaikka itse Android-mies olenkin. Tuossa 920:ssa on tosiaan kuvanvakain, jota 820:ssa ei ole. Se auttaa huomattavasti hämäräkuvauksessa.