Kisubongausta!

Kissat tykkäävät minusta, minulla on ollut 4 omaa kissaa elämäni aikana. 2 lapsena ja 2 aikuisena. Sen lisäksi minulla on ollut lukematon määrä ns. "adoptiokissoja". Siis naapuristossa asuvia, mutta meille puoliväkisin tunkevia tapauksia. 

Muistan nuorena kun miehen kanssa käytiin ns. tenttikaljoilla paikallisella Assalla elikkä asemaravintolassa.Siellä harhaili aika laiha, mutta suloinen katti. Jotenkin se hommasi ittensä sisälle ja kerjäsi ruokaa pöydistä. No, sehän sitten lähti meidän matkaan kun taivallettiin kotiin n. kilometrin päähän. Se söi ison kasan makkaraa, hörppi maitoa ja sille tehtiin nojatuoliin peti pyyhkeistä. Kisu käyttäytyi tosi hienosti. Nukkui koko yön kiltisti tuolissa. Aamulla tosin huomattiin, että pyyhkeet olivat täynnä kirppuja!

 On ollut yksi Jope, Misu, Mikki jne. Nythän meillä käy Viivi ihan viikottain ja kesäisin melkein päivittäin kylässä, tosin vaan pihalla. Syömässä, ottamassa rapsutuksia ja kehuja. Lisäksi meillä käy yksi iso oranssi kolli, Simo ja sitten tämä harmaa-valkoinen kissa, joka on siis jännän kompakti elikkä lyhytvartaloinen ja pallopäinen. Todella kiltti. Kehrää lujaäänisesti ja antaa melkein vääntää solmuun! :) Lisse tosin viime kesänä meinasi sen "syödä" kun istui meidän takapatiolla kun omassa kodissaan. Ei näkynyt ihan vähään hetkeen! En tiedä tunnistiko minut tämä kisu. Se odotteli kotiväkeä tulevaksi tuossa tuolilla oven vieressä. Otin siitä parit räpsyt. Se tulikin sitten minua tervehtimään tuttuun tapaansa elikkä pisti pienen moottorisahan päälle ja hinkkasi itteään minua vasten. "Puristelin ja vatkasin", kehuin kauniiksi kisuksi! Se asuu meiltä n. 800 m:n päässä.


Kommentit

Marru sanoi…
Söpö kisu!
Meillä on yksi "naapuri", joka käy kehräämässä ja puskemassa, sekä ruokaakin kerjäämässä :)
No kun omistajat tietää, niin talvisin hän pääsee hetkeksi varpaitansa lämmittelemään sisällä... kesällä nautitaan toistemme seurasta ihan ulkosalla :)
Saraheinä sanoi…
Minullakin on 'mökkinaapuri', joka käy välillä siliteltävänä. Lisäksi hän pyydystää myyriä pihaltani -hyödylinen naapuri :)
Laura sanoi…
Aitoa eläinystävän puhetta♥