Tulppaaneja!


Ostin tänään valkoisia ja punaisia tulppaaneja. Valkoisia ei kuvissa näy, sillä ne olivat vielä niin nuppuisia, että niistä ei oikein kuvaa saanut. Kävin tyttären kanssa ruuan päälle kameraa ulkoiluttamassa, mutta sakea lumisade alkoi melko pian, että reissu jäi täysin tuloksettomaksi ja nopeaksi. No, jos huomenna paremmalla tuurilla.

 Maanantaina tilasin uuden kännykän. Odotan sitä kun lapsi joulua.  En usko sen vielä tulevan ensi viikollakaan, että odotus on varmaan pitkä. Säilyypä jännitys ja odottamisen ilo.

Kommentit

Anne sanoi…
Oi, miten ihania kuvia! Upeat värit!
Maikki sanoi…
Kauniit tulppaanit! Täällä on myös ollut sankkaa lumisadetta ja tuulta. Nyt on rauhoittunut, muttei iltaa vasten ole hyötyä lähteä kameran kanssa mihinkään... No, aina on huominen!
Intianminttu sanoi…
No more snow, pliiiiis! Aivan sykähdyttäviä nuo tulppaanisi!
Tiitsa sanoi…
Upean väriset tulppaanit, en minä noin komeita löytänyt :)
Aamupäivä oli ihan mukavaa keliä ja kävinkin kuvaamassa, mutta sitten alkoi lumisade. Huomenna taas ;)
Tuula sanoi…
Blogissani olisi sinulle haaste, jos kiinnostaa kuvailla vaikka ruokaa ;).
Sirpa sanoi…
Kauniin punaiset tulppaanit!
Mukavaa laskiaissunnuntaita!
Karttu sanoi…
Onpa kauniita tulppaaneja! Rakastan kukkia, mutta leikkokukat ovat täysin mahdoton ajatus koska kissat menevät välittömästi joko pureksimaan ne (pahanmakuisilla kukilla taas leikitään). Kuinka saat kissat pysymään poissa kukista? Neuvoja otetaan vastaan :)
Tillariina sanoi…
Meillä vain Venni syö kukkia! Tietää ettei saa syödä ja ainoa hetki milloin niitä voi siis yrittää, on kun kukaan ei näe! Paitsi se on varsin hankalaa kun meillä on väkeä varsin paljon ja tilaisuuksia vähän! :) Sitä paitsi pieneen hävikkiin on vaan tottuminen! Kaksi nippua vitosella oli tänään tarjous sittarissa, pakko oli ostaa!
Rauni sanoi…
Ihanan värisiä tulppaania!
Minäkin eilen kaupassa katselin niitä ja melkein ostinkin. Meillä ei isännän allergian takia voi paljoa kukkia pitää, mutta tulppanit onnistuu kun ne ei tuoksu.
kivitasku sanoi…
Tulppaanit, nuo kevään luotetut airueet - vaikka talvi vielä vallitsee ulkona, antavat nuo ihanasti muistutuksen keväästä ja väriloistosta! Mukavaa viikonloppua!
Liplatus sanoi…
Punainen tulppaani piristää mukavasti.
Kaunis kollaasi.

Eipä raaski ainaisessa lumisateessa kameraa ulkoiluttaa. Joka päivä näyttää satavan...
Muovipussiin kameran laittamalla ja putken pään kohdalle aukko, silleenhän luonnistuisi.
Auringonvaloa odotan, se houkuttaisi kuvaamaan, pilvisen päivän kuvista tulee latteita.