Virtaa...olispa virtaa!


Olipas noloakin nolompi kuvausreissu. Näin ei ole käynyt tosi pitkään aikaan, että en olisi tarkistanut akun tilaa lähtiessäni. Joka tapauksessa tämän päivän kuvausreissusta tuli sitten yllättävän lyhykäinen. Sellainen 40 min pikapyrähdys! Onneksi sentään luonto oli suosiollinen pölkkypääkuvaajalle! Tänään siis kurrekuvia yhdestä ja samasta söpöläisestä!

Kommentit

Sarppu sanoi…
Söpöliini :) jostain syystä orava on yksi pihan suosikkejani, vaikka monet pitävätkin sitä ihan rosvona.
Saila sanoi…
Onneksi se sattuikin olemaan verraton söpöliini :-)
Tiitsa sanoi…
Kerran se käy jokaiselle, sitten yleensä jo muistaa. Ja kun vielä yleensä juuri silloin eteen tulee se kauan kaivattu ja himoittu kohde... ja akku tyhjä.
Kerrasta viisastuin ja nyt on aina täysi vara-akku laukussa tai repussa mukana ;)
Kurresta kuitenkin jälleen mainiot kuvat, joten päivä pelastettu :)
Matkatar sanoi…
Hih, sattuuhan sitä joskus itse kullekin! :) Ihania oravakuvia sait kuitenkin :)
Vikki sanoi…
On kyllä suloiset kurrenkuvat!
Ina sanoi…
Söpöt kuvat kurresta! Minulle on käynyt vaikka kuinka monta kertaa just niin, etä akku on tyhjä kun pitäisi tuveta kuvaamaan :( Vähitellen alan oppia.
Matonkude sanoi…
Onhan muutoin suloinen kuva tuo keskimmäinen!
Harmittaa vietävästi kun juuri noin käy ja vasta reissussa sen huomaa. Seuraavalla kerralla tulee aivan varmasti taas akut tarkastettua.
Pasi Lepola sanoi…
No niin, ensi viikon missio on sitten vara-akun osto-operaatio, pistä kalenteriin! Nättiä kurrekuvia kuitenkin ehdit napsia, alimmainen varsinkin on kerrassaan upea.
Iitu sanoi…
Upeat oravakuvat! :)
Harakka sanoi…
Kyllä kannatti se 40 min pikapyrähdys1
Aivan tosi hienoja kuvia kurresta, todella hyvin otettuja ja teräviä!
Äityli-Mummo sanoi…
Aiva ihanii kurrekuvia, upeet värit. Keskimmäises kuvas käsi sydämmel, kuulneeko maammelauluu, rukoileeko et ota nyt se kuva, ei jaksa olla paikallaa :D
Ruiskaunokki sanoi…
Harmillista, kun olisi hyvä kohde kuvattavaksi, ja akku on tyhjä. Näin kuitenkin valitettavasti käy aina silloin tällöin. Minulta on tuosta samaisesta syystä jäänyt kuvaamatta mm. nokkavarpunen, valkoselkätikka, tunturipöllö ja eräs pihallamme vieraillut erikoinen pikkulintu, joka jäi siten tunnistamattomaksi. Minulla on tapana ottaa kuvia linnuista, kun en heti tunnista itse. Paikallaan pysyvästä kuvasta ne on helpompi tunnistaa. :D