Amppareita puskissa!


Pieni pinkki akileija kukkii parhaillaan. Se on tehnyt varmaan 4 melkein yhtä isoa poikasta  ja ne ovat niin hyvällä paikalla, että saavat siinä kasvaa! Voi olla, että jopa itse ne olen viime kesänä siirtänyt kun ovat niin nätisti rivissä, mutta en enää muista.


Ampparit ovat nyt ihastuksissaan ja täydessä työn touhussa japaninhappomarjan kukissa. Sen kukat ovat tuollaiset pienet keltaiset, mutta niitä on sangen paljon. Nämä on otettu eilen, mutta silmissä oli jotain sumeaa, että en nähnyt rilleillä, enkä ilman. Suurimmaksi  osaksi meni aivan huti mun tarkennukset. Taidan ottaa kameran töihin tänään ja käyn katsomassa, olisko tänään tullut Ankkalammelle korentoja. Viimeksi niitä oli tasan kaksi pientä ja vaatimatonta.
Kommentit

trina sanoi…
Nätti pinkki akileija, tuollaista kun löytäisi jostain puutarhaan. Kevät on mukavan värikästä aikaa.
Sirpa sanoi…
Hienot kuvat ampparista! Niillä onkin nyt ruokaa kylliksi tarjolla.
sariw sanoi…
Aivan ihanat kuvat ! Yllättävää, että ampparikin voi näyttää noin kauniilta, kun ympärillä on valoa, ja suloisia kukkia ; )
Äityli-Mummo sanoi…
Sinistä ja valkosta, nyt en meinaa löytää sanaa, mil kuvailisi kuvia...mielettömä upeita! Hienost amppari sävy vävyy kukkie kaa! Näitä siu ottamii kuvia kattoes "ruokahalu" kuvaamisee senku kasvaa, pitäskö lähtee kamerakauppaa ;D
Tiitsa sanoi…
Mahtavat kuvat. Kyllä ne Ankkalammenkin korennot pikkuhiljaa ilmestyvät, ehkä siellä ei kuoriutuminen ole vielä päässyt vauhtiin. Korentoseuran sivujen myötä ainakin joka opäivä tulee uusia ensihavaintoja. Onnea matkaan.
Marru sanoi…
Heitä on kiva seurailla työntouhussa :)
Pieni Lintu sanoi…
Voi apua, kyllä mä kimalaisia kuvaan, mutta ampiaiset saa mut kyllä siirtyyn hitaasti takavasemmalle. :D

Upeita kuvia! <3
Vikki sanoi…
Ampparikuvat ovat ihan kuin jostain sadusta, valtavan kauniit!
Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunis on akileijan kukka. Tosi hyviä kuvia ampparista.
Marika T. sanoi…
Niin ilo silmälle nämä kuvat! ♥
Pasi Lepola sanoi…
Upeita kuvia piikkipörriäisistä. Kilttejä yksilöitä, kun olet uskaltanut mennä noin lähelle. Täällä Kuopiossa on toinen meininki, yksi uimaranta on suljettu vihaisten maa-ampiaisten takia.