Järvimaisema


Jostain syystä mä vierastan näitä maisemakuvia. Niistä tulee aina jotenkin korneja (pinkki taivas, vaaleansiniset puut, lintu, karahkoja jne).  Varmaan homma toimisi paremmin siinäkin kun vaan harjoittelisi, mutta joku sisäinen esto siinä vaan on.  Tämä kuva on otettu pitkällä putkella, 24-105 mm:llä olisi tullut varmasti parempi, vaan kun se oli kotona! :)

Kommentit

Intianminttu sanoi…
Sininen hetki. Rauhoittava.
Anne sanoi…
Ja mun mielestä tää on taas aivan ihastuttava. Luonnossa värit on uskomattomia.

Monesti miettii, että jos tuo olisi maalauksessa, sitä ajattelisi taiteilijan käyttäneen taiteilijan vapautta värien valinnassa.
Marru sanoi…
Musta tässä on ihana tunnelma, tykkään :))
Tillariina sanoi…
"Kolhuisen" elämäni vuoksi tökkii pahasti kaikki hempeä, romanttinen ja tunteellinen, luulen. Maisemakuvat usein ovat sellaisia!
Maikki sanoi…
Ymmärrän sua... just sellasia äglöjä :D Mutta kaunis kuvahan tämä on kuin mikä, ja tummat osat luo mukavasti särmää muuten hempeälle kuvalle.
Tiitsa sanoi…
Illan hämyinen hetki, siinä nyt on hempeät värit ;)
Jatka vaan maisemienkin kuvaamista, siinä on oma hohtonsa, vaikka ei ne ötököitä voita ;))
Sirpa sanoi…
Kauniin hetken olet ikuistanut ja onhan siellä lintukin.
Piupau sanoi…
Upeat värit! Minusta hempeys on hyväksi :) ja aina välillä pitää herkistellä. Ihanaa iltaa.
Harakka sanoi…
Mä tykkään tästä kuvasta, on sellanen hiljainen hetki illasta...sininen hetki, ja vähän sumuinenkin jo, salaperäinenkin vähän...
S. Willberg sanoi…
Aika kiva tunnelma siinä kuvassa.
orvokki sanoi…
Tämähän on loistava, älä aliarvioi kuvaasi.
Mutta niinhän on, että jotkut kuvausaiheet ovat lähempänä sydäntä kuin toiset.
JPK sanoi…
Kiva tunnelma. Maisemakuvat on tosi vaativia. Kuvaamista helpottaa kovasti, jos on joku selkeä kohde maisemassa, minkä ottaa esille. Lisäksi eri tietokoneiden näytöt näyttävät kuvat eri tavalla, monissa näyttää esim. vihreä väri korostuvan. Vanhemmiten alkaa korostua keltaisuus... Kalibroitu näyttö auttaa asiaa, mutta se kalibrointikin pitäisi uusia melkein vähän väliä..
Pasi Lepola sanoi…
Turhaan aristelet, hieno kuva. Upean rauhallinen tunnelma. Maisemakuvissa on tärkeää, että mielenkiintoista katsottavaa löytyy etualalta, kuva on muutenkin hyvin rajattu, hyvähyvä!
trina sanoi…
Tuo kuva on tunnelmaltaan aivan mahtava. Tulee ikävä jonnekkin erämaahan. Hmm.. jos tuo on mielestäsi korni, niin olen sitten varmaan mielestäsi aika tylsä ihminen, mutta tuosta kuvasta pidän ehkä eniten mitä olen kuviasi täällä nähnyt :)