Vesillä


Laitetaan nyt vaihteeksi muutakin kun ötököitä, joita saatte varmaan kesän mittaan pällistellä kyllästymiseen asti. :)  Punainen tai ainakin osaksi punainen paatti vetoaa aina minuun ja sitten tällä on niin humoristinen nimikin!  Ei ollut mikään vauhtihirmu tämä peli, leppoisasti putputti eteenpäin.


Hirveän korkea kynnys kuvata tuntemattomia ihmisiä. Mä varmaan itte tykkäisin kyttyrää, jos joku kuvaisi minua tuolla maailmalla, että varmaan siksi. Nämä melojat vaan huutelivat iloisesti, että "Tuliko hyvä kuva?" Minä heilutin takaisin ja kerroin, että "Tuli kyllä, hienosti tasatahtia vedätte!" Oikeasti jännitti niin kovasti ottaa se kuva, ettei tästä kyllä mitenkään hyvä tullut, mutta ei kerrota eteenpäin!

Kommentit

Marru sanoi…
Ihana paatti... välillä tuo kuvaaminen on vähän noloa, vaikka yleisillä paikoilla ollaankin :)
Susanna sanoi…
Kuvarepertuaari laajenee kummasti, kun uskaltautuu vieraita kuvaamaan. Jos olen läheltä kuvannut ei-julkisessa tilaisuudessa, olen ensin kysynyt luvan. Positiivisesti on aina suhtauduttu. Silti se tuntuu aina melkein yhtä kiusalliselta. Vieraiden kuvaaminen siis...
Saila sanoi…
Onhan se varmaan kivaa, että kun hirveästi hikoo ja meloo niin joku sen hetken hienouden tajuaa ikuistaa, kun on niin kaunis sääkin ;-)
Tuollainen putputtaja olisi aika symppis, yleensä noissa on kivan leveä nukkumatilakin.
Sarppu sanoi…
Ihanan kesäiset kuvat, ja mielettömän hienoja ötökkäkuvia nuo aikaisemmat, täällä ei vielä paljon ole ötököitä näkynyt...pari perhosta tosin.
Pasi Lepola sanoi…
Haluasin itsekin harrastaa katukuvaamista, mutta pokka ei vaan millään meinaa riittää. Julkisella paikalla ihmisiä saa kuvata vapaasti ja julkaista kuvia lupaa kysymättä, kunhan ei tee sitä tienaamistarkoituksessa tai esitä ihmisiä huonossa jamassa (esim kännissä). Mukavaa vaihtelua tosiaan ötökkäkuviin. :)
TelluT sanoi…
Hienot on kuvat, kuten aina muulloinkin.
Harakka sanoi…
Mä tykkään myös noista hiljaa puksuttavista veneistä, sellasella olisikin kiva puksutella tuolla joella.