Saikkua!


Mantukimalainen ruttojuuren kukinnon kimpussa. Itseasiassa joka kukalla oli oma kimalaisensa! Kuvattu pitkällä putkella kun mä en nykyisin jaksa raahata reissunpäälle muita laseja matkaan. Kuvaan sillä, mikä sattuu olemaan rungossa kiinni! Pitää tsempata jossain vaiheessa. Rajasin vieläpä ikävästi tuosta kukasta palan pois, vaikka alkuperäisessä se oli kyllä kokonainen...No, tässä harrastettiin suurpiirteistä kuvankäsittelyä!

Tässä sitä nyt podetaan vieläkin sitä flunssaa. Tuskin sitä edes huomenna on vielä työkykyinen. Aamun sekopäisessä harhassa muka kyllä harkitsin töihin lähtöä, vaikka oli kohtuullisen tuskan takana päästä niinkin kauas kun vessareissulle! No, onneksi se pieni järjenhiven kuitenkin voitti! Heräsin tunti sitten ja söin jo vähän kinkkupiirakkaa ja hörpin teetä. Vähän tuossa aamulla funtsailin, että kuka sitä räkää päässä niinkö flunssassa tekee ja mikä ihme on sen tarkoitus? Siihen meinaa suorastaan hukkua. Paranemista muillekkin potilaille, joita taisi eilen ilmoittautua! Hieman silleen hatarat muistikuvat viimeisistä kahdesta päivästä! Enkä siis oo ollut yhtään "simassa"! :)

P.S. Laitetaan nyt loppukuvaksi tämä pieni kukkiva "risu", joka oli kävelytien varrella. Sopii ed. kuvan kanssa samaan värimaailmaan.Olisko tämä näsiä? 

Kommentit

Saila sanoi…
Oiii, tuo on näsiä! Istutin tuollaisen omalle phalleni jo toissavuonna eikä se vielä tänäkään keväänä näytä kukkivan, lehtisilmut ovat kyllä selvästi hengissä, no ehkä ensi vuonna sitten. Ihanaa kannattaa odottaa ♥
Pikaista paranemista sinulle! Voi että, mulla kului tuossa tilassa viime viikonloppu, tuo ei ole yhtään kivaa. Roskiksetkin täyttyy hetkessä niistä räkäräteistä ja sitten nenäliinatolloja on joka paikassa pitkin lattioita, onneksi ne on tullut jo siivottua. Voimia ja paranemista!
Tiitsa sanoi…
Näsiähän se. Kyllä se nyt sinua koettelee, tuo lenssu. Parantele vaan kotona huominenkin päivä, ette saa mitään jälkitauteja.
Tsemppiä ja paljon parantavia ajatuksia.
Harakka sanoi…
Parantele itsesi nyt kunnolla, ennenkuin meet töihin, meinaan ne jälkitaudit siinä flunsassa voi olla aika kamaliakin.
Näsiä se kaunis kukkaoksa on, olen sen kerran elämässäni nähnyt luonnossa.
Susanna sanoi…
Näsiä löytyy meidän pihasta lintujen siementämänä. Ota aikalisä taudin kanssa, eivät lähde ihan helpolla pois nämä nykyiset taudit - jälkitaudit ovat vieläkin ikävämpiä. Paranemisia!
Pasi Lepola sanoi…
Oikea ratkaisu jäädä kotiin potemaan vaikka aika voi käydä yksin väliin pitkäksi. No, jos jotain tekemistä keksisi, niin ainahan sitä voi kaivella vanhoja valokuva-arkistoja. :) Nyt vaan lääkettä ja lepoa, niin toivut viikonlopuksi!
marjukka sanoi…
Välillä voi flunssa olla tosi sitkeässä, joten ei kannata liian aikaisin itseään töihin tuupata! Toivottavasti viikonlopuksi paranet, on nimittäin luvassa kauniit kuvausilmat!
Intianminttu sanoi…
Kaunis näsiä! Paranehan pian, että pääset taas ulkoilemaan kameran kanssa :)